Mit reagálnál arra hogy veszel egy szerettednek csak úgy valami kis meglepetést, és egy harmadik személy is irigysegysegből pár napra rá vesz neki valamit?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 17:54
1/4 anonim válasza:
Irigységből nem szokás ajándékot adni.
Több féle dolog motíválja az embert, hogy ajándékot adjon,de az irigység nem tartozik közé.
Nem szólnék semmit, hiszen nem kizárólag nekem van jogom ajándékot adni.
2/4 anonim válasza:
Nem érdekel, az ajándékozás nem lóverseny. Édesanyámnak pl nem adok idén tárgyi dolgot, hanem megölelem, megcsókolom, megnevettetem, segítek neki mindenben. Ennek jobban fog örülni, mint 2 pár zokninak.
3/4 anonim válasza:
A szeretted bizonyára érzékelni fogja azt, hogy a második ajándék nem neki szól, hanem csak felhasználták őt és az ajándékozást visszavágásra. Van ilyen, én sajnálnám, hogy (m)ilyen gyerekes.
4/4 anonim válasza:
Azt, hogy vennék még egy ajándékot, hátha a harmadik személy még többet vesz neki, így jól járna a szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!