Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el a szomszéd lányt randizni, úgy, hogy még soha sem beszélgettem vele és nem tud magyarul?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan hívjam el randizni? Sose beszéltünk egymással, egy évben kb 10x látom, de nagyon tetszik.2023. jan. 14. 12:39
21/30 anonim válasza:
Ne kergesd a délibábot! Van számtalan magyar lány is.
Nagyon tetszik, de ahelyett, hogy tudnál vele beszélni - csak kefélni akarod. Ember, gondold végig!
22/30 anonim válasza:
Szóval magyarán az volt a terved, hogy jól átbaszod, hogy tudj egy jót dugni ? Milyen kis pöcs. 🤦
23/30 A kérdező kommentje:
#23 Te ne nevezz engem pöcsnek! Nem akarok vele kapcsolatod, de meg akarom fektetni, mert iszonyat jól néz ki. Amúgy én 17 éves vagyok ő meg 1 vagy 2 évvek idősebb lehet.
2023. jan. 14. 18:46
24/30 anonim válasza:
De az vagy. Az volt a terved, hogy majd játszod a jó fiút, akinek teljes mértékben jó szándékai vannak. Nézz kicsit magadba, és gondolkozz el az életeden. Nincs azzal semmi baj, ha csak dugni akarsz, de legalább légy őszinte.
25/30 anonim válasza:
Kérdeező! Fogadjunk, hogy Kárpátaljáról menkült lányról van szó, akinek az anyja tud magyarul, de ő nem.
Ilyen menekült ember helyzetével akarsz visszaéléni? Ha így van, akkor szégyelld magad!
26/30 A kérdező kommentje:
#26 Krvára nem. Egy olasz lány. Az anyja se nagyon beszél magyarul
2023. jan. 14. 21:35
27/30 anonim válasza:
Mi van akkor, ha a kérdés kamu, s a kérdező csak egy kanos kissrác?
30/30 Ocean7 válasza:
Állj elé és kérdezd meg. Ennél egyszerűbben nem lehet. Guglizd ki hogy van olaszul. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!