Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el a szomszéd lányt randizni, úgy, hogy még soha sem beszélgettem vele és nem tud magyarul?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan hívjam el randizni? Sose beszéltünk egymással, egy évben kb 10x látom, de nagyon tetszik.2023. jan. 14. 12:39
11/30 A kérdező kommentje:
#10 Nem tudom a nevét se, szóval írni se tudok neki csak személyesen mondani.
2023. jan. 14. 14:35
12/30 anonim válasza:
Akkor kopogj be és kérdezd meg, hogy "sex?". Ha benne van, akkor gyerünk, ha meg nincs, akkor fuss a pofonod elől.
13/30 anonim válasza:
Telefon, Google firdító, beírod, mosoly, leszólítod, hello, mutatod a telót misolyogva. Ha nem veri ki a fogaidat, akkor már fél siker.
14/30 A kérdező kommentje:
De nem merem megkérdezni, hogy akar e sexelni, mert akkor szól az anyjának, az meg az enyémnek
2023. jan. 14. 14:41
15/30 anonim válasza:
#14 De akkor ezt mégis hogy gondoltad? Átmész beszélgetni, aztán letámadod, vagy mi?
16/30 A kérdező kommentje:
#15 Ezért akartam elvinni randira, hogy tisztességesnek látszanak a szándékaim
2023. jan. 14. 14:51
17/30 A kérdező kommentje:
#16 Miért lennék gyáva? És nem gondolod, hogy a "pocs" esetleg te vagy?
2023. jan. 14. 14:57
18/30 anonim válasza:
Hát ha nem beszél magyarul akkor minden képpen külföldiül hívd el.
19/30 anonim válasza:
#17 És arra nem gondoltál, hogy azután szól az anyjának, hogy áverted?
20/30 anonim válasza:
Ha mar csak szexre kell csak 0 kommunikacioval, akkor szerinted ki a pocs aki fel az anyjatol is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!