Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el a szomszéd lányt randizni, úgy, hogy még soha sem beszélgettem vele és nem tud magyarul?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan hívjam el randizni? Sose beszéltünk egymással, egy évben kb 10x látom, de nagyon tetszik.2023. jan. 14. 12:39
1/30 anonim válasza:
Elobb tudnod kellene milyen nyelven beszel, es ugy bemutatkozol
3/30 anonim válasza:
Nem tudom milyen nyelven beszél, de angolul valószínűleg tud. Kérj meg valakit, hogy mutasson be neki, vagy vedd a bátorságot, és menj oda hozzá.
4/30 A kérdező kommentje:
#3 Nem beszélek angolul se
2023. jan. 14. 13:33
6/30 anonim válasza:
Akkor hogyan tervezel beszélgetni vele a randin???
7/30 A kérdező kommentje:
#6 Én csak meg akarom pakolni. Nem érdekel a mondani valója
2023. jan. 14. 14:21
8/30 anonim válasza:
Akkor Google fordító! Írd be, hogy meg akarlak húzni, mert teccel, benne vagy?
9/30 A kérdező kommentje:
#8 Mi van ha szól az anyjának, az meg az enyémnek?
2023. jan. 14. 14:28
10/30 anonim válasza:
Letagadod, nem te írtad. Honnan veszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!