Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyumnak?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan mondjam el anyukámnak, hogy van egy fiú, akivel szeretnék találkozni?
Mindketten 16 évesek vagyunk, instán ismerkedtünk meg. Nagyon sokat hívásozunk (mikor egyedül vagyok itthon, mert amúgy nem tudnánk.), irogatunk kb egész nap, és arra jutottunk, hogy mivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, szeretnénk találkozni. (3-4 hónapja ismerkedünk)
Eddig minden szép és jó, csak nekem régebben volt egy internetes zaklatóm, és ezt tudják anyumék, azóta picit féltenek, és ugye a srácot is neten ismertem meg... szóval csak úgy nem tudnám elmondani..
Ezért vagyok tanácstalan, mert félek, hogy el leszünk tiltva, pedig még arra is látunk esélyt, hogy esetleg többek lehetnénk mint barátok. (Csak ugye ehhez kellene találkozgatni, de arról már beszéltünk, hogy vannak egymás iránt érzéseink, mert azért a sok hívás is ki tud hozni az emberből ezt azt.)
Előre is köszönöm a segítséget, mindenkinek további szép napot!
Nekem is több internetes barátom volt, végül egyikkel sem találkoztam, mert féltem megkérdezni.
Fokozatosan kezd el emlegetni anyukádnak, hogy megismerkedtél ezzel a fiúval, beszélj róla, tudd, hogy többször hívásoztatok, majd egy pár ilyen után mond el neki bátran, hogy mit szeretnél
Úgy mond el neki,ahogy nekünk is leírtad,őszintén!
Ügyes légy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!