Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy mondjam el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el anyumnak, ha cigány barátnőm lesz (többi lent)?

Figyelt kérdés

Tetszik egy cigánylány aki osztálytársam, végzősök vagyunk.

Tudnátok adni pár tanácsot, mégis hogyan mondjam el otthon, ha sikerül ősszejönnöm vele?

Sajnos nagyon rasszista anyám is, meg tesómék is. Minden cigányt ugyanúgy minősítenek: "Biztos lop, hazudik", stb.

Persze megértem, van valóságalapja az elméletnek. De akkor sem kéne mindegyikről így vélekedni.

Egyébként ismerem a lányt, nagyon rendes, szép, intelligens, stb.

2016. szept. 18. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy dugja el az ékszereket. De most komolyan, ha te nem ismered az anyádat, mi honnan tudnánk, hogy mit fog szólni bármihez is. Csak mond meg neki, kész
2016. szept. 18. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
A jellemzésből (utolsó sor) kihagytad, hogy nem lop.
2016. szept. 18. 09:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek mondanál el neki bármit ha nincs még vele kapcsolatod ? Ismerkedési fázisokról se közölj még semmit , majd ha komoly akkor talán . Addig felesleges bajt okozni a semmire .
2016. szept. 18. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
nekem apum a rasszista,volt cigany baratom,nem lopott,tök rendes volt annak ellenete h barnabb a bore. lebaszott,eltiltott tőle de ugyan úgy vele voltam.persze szakitottunk,mert megis szar alak volt😂😂😂
2016. szept. 18. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell leszólni egy cigányt sem hisz vannak nagyon rendesek is szerintem ha tényleg rendes nem szólnák le
2016. szept. 18. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőm kis részbe roma is.

Nem tudják ,kellene tudniuk?

2016. szept. 18. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
majd úgyis észreveszi, amikor ki lesz pakolva a lakásotok.
2016. szept. 18. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
en cigany vagyok es az en baratom magyar es az o anyukajan latszot a csalodottan valo meglepodes amikor a baratom bemutatott neki. de a szemembe nem tett semmi serto megjegyzest szoval had legyen meg neki a maga velemenye! :) a baratom ugyse halgat ra :D
2016. szept. 19. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!