Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondta hogy ehez neki idő kell az mit jelent?
Fiú vagyok 2 hete irok egy lánnyal suliba beszélgettünk egyszer 10 percet volt hogy ne irtunk 5 napig de aztán irt tegnap előtt azt kérdezte,, te amugy akarsz tőlem valamit vagy csak hülyiteni akarsz"?
Nem irtam semmit es irt 5 perc mulva hogy varja valaszom irom neki hogy ha azt mondanam hogy igen hogyan reagálnál? Irta hogy,, ehez nekem idő kellene vagy nem is tudom alig ismerlek nekem nem igy megy"es most nezem az uzenetet es eltunt amit irt szoval vissza vonta? Es arra azt irtam hogy hát jó és nem irt semmit 2 napja
Tini koromban sem szerettem ezt a sok játszmázást. Mit élveztek benne azt nem tudom?
Arra írtad, hogy igen, hogy akarsz tőle valamit, vagy arra igen, hogy hülyíted? Nem mindegy.
Én se értem ezt az " ha azt mondanám igen" dolgot. Melyikre? Mert a lány láthatólag arra gondolt hogy akarsz tőle valamit. És basszus, mit vársz, mit írjon arra hogy hát jó? Ha nem kezdeményez egy új beszélgetést akkor halott ügy. Vagy jobb, írj neki te.
Amúgy igaza van, semmibe nem szabad belemenni úgy hogy alig ismered a másikat.
A lány kérdezte kapcsolatot akar e. Ő visszakérdezett, hogy egy igenre hogy reagálna.
Lány mondta, hogy ez gyors, neki ehhez idő kell. Erre válaszolta hogy hát jó.
Az a baja, hogy alig ismer, szóval el kéne hívnod valahová kettesben. Randizzatok, ismerjétek meg egymást, aztán majd alakulnak a dolgok. Én ebből azt veszem le, hogy érdekled őt, csak még nem ismer eléggé.
Gyerünk, írj neki, próbáld meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!