Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár nap múlva randizom egy lánnyal, es az a gond hogy én nem vagyok valami beszédes. (De az milyen mar ha egy randin a fiú csak ott van és néha néha mond valamit.) A lány azt mondta hogy sokat szeret beszélni. Valami tippet/tanácsot tudnátok adni?
1-2 találkán megjátszhatod magad, de ha össze is jöttök, mi értelme ha utána dob, mert nem vagy beszédes? Te ilyen vagy, felesleges mást mutatni.
A kommunikációdon persze lehet javítani, de ha nincs kedved trécselni, vagy nem szoktál össze-vissza mindenről, akkor nincs gond ezzel.
Tanácsnak az a legjobb, ha hagyod hogy mondja a dolgait, de amihez akarsz és tudsz, hozzáteszed a magadét. Mesélj magadról, emlékekről, történésekről, amik eszedbe jutnak arról amiket ő mond. Nincs olyan, hogy semmi nem fog a fejedben lenni, biztosan lesz.
Ne azt nézd hogy jajj lány és randi van, beszélgess vele mintha már régóta ismernéd.
Ötös vagyok, a lényeg kimaradt: nem számít, hogy csendes vagy-e vagy sem, nekem is volt dolgom igazán hallgatag emberekkel és élveztem a velük töltött időt, de csupán azért, mert kibontakozhattam mellettük. Ennek ellenére van az a szint úgymond, amely már borzalmasan kínos, hiszen bármennyit is mesélj, nem tudod kivágni magad a kínos szituáció alól. Egy idő után azt érzi az ember, hogy nem is akar vele lenni az illető.
Ezt kerüld el, legyél érdeklődő, szerintem ennyi elég is. Nem kell rástresszelni
Na ez tök jó, ha sokat szeret beszélni, akkor valakinek sokat is kell hallgatnia.
Ne parázz, ez még ideális is lehet számodra, viccen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!