Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányok miért a legmenőbb, legdivatosabb, legnépszerűbb fiúkat veszik észre?
Tini lányok az ilyen 17-18 évesen tetkós, felnyírthajú, menőgyerekeket szerink.
Miért csak az ilyen fiúkkal akarnak kapcsolatban lenni? Elvileg a lányok érzelmesek, de ezek a fiúk nem arról híresek hogy annyira szeretnék a lányokat. De akkor mégis miért ez kell a lányoknak?
Azok a fiúk akik szolidak, rendesek ők velük mi lesz? Hogy találjanak baraátnőt?
Igazából nekik is esélyük van, eleve nem kell általánosítani, mert azért ez nem minden lányra igaz
18 L
Ha akarod írhatsz
Miért őket veszik észre?
Mert ők a feltűnőek
Most tökéletesen jellemezted azokat a fiúkat, akiket messze elkerülök...
Ne általánosíts! Soha. Vannak normális lányok bőven, hidd el.
17/L
A kirakatban is a csili-vili terméket veszed észre, nem pedig a mellette lévő barnát. A komoly érzelmek nem kirakatba valók, a kinézet pedig ezért van, hogy mások lássák. Legtöbb emberről nem mondod meg ránézésre hogy kedves, jószívű, odaadó, vicces.
Beszélgetni kell emberekkel, és valamelyikkel egy hullámhosszon lesztek majd.
34/f vagyok,divatosan, férfiasan öltözködöm.Ez ma már alap kb még az én koromban is. Nincs gondom a 17-20 éves csajokkal, bejön nekik.Ne agyald túl csak öltözz fel rendesen. :D
Én kecskeméti vagyok,Kecsón pedig sokaknak nem megy a csajozás, de ha egyben vagy mint pasi, öltözöl és kommunikálsz megy minden. Csak sok pasi azt hiszi hogy pl egy jó ruha majd oda vonzza a csajokat.Kell az is de ne arra építs.
Sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!