Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen miért akadt ki?
Figyelt kérdés
Jóban vagyok egy csajjal, már-már barátság extrákkal. Eddig minden nap beszéltünk és eddig úgy láttam hogy többet is akar mimt barátság: többször van hogy megcsókol, állandóan ölelgetni akar. Aztán egyik nap semmi üzenet. Írok neki, megnézi de órakig semmi. Ír egy sort és ismét órákig semmi.
Ma találkoztunk és közben is egyszer-kétszer láttam hogy írt egy idegen csávónak. Aztán mikor ismét kezdte volna az enyelgést közömbösen vissza se csókoltam csak kérdeztem hogy nincs kit ölelgessen? Azóta nagyon megharagudott, hogy én milyen gonosz vagyok.
Szerintetek valóban túlreagálom vagy helyesen tettem?
2022. nov. 28. 18:28
11/14 A kérdező kommentje:
#10 Nem dobok el semmit magamtól mert van más lány is akivel ismerkednék.
2022. nov. 29. 15:09
12/14 anonim válasza:
Olcsó ribi. Már rég kavar másokkal is :) Te meg itt filózgatsz, mint egy naiv kisfiú...
13/14 anonim válasza:
Na, lett valami fejlemény? Hova futott ki a dolog? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!