Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt vagyok ilyen ember, hogy képtelen vagyok elengedni a múltat?
Volt egy kalandom, lassan fèl èvvel ezelőtt..A srác, se szó, se beszéd tűnt el. Majd a megkeresèsemre elèg àtlàtszó szöveggel felelt, ami elèggè lekoptatós dumának tűnt.Vègül èn mondtam ki, hogy legyen vége, ő egyértelműen nem mondta azt, hogy nem akar velem lenni, de persze tudom, meg mindenki azt mondta, hogy ez azt jelenti, ès az is, nyilván, hogy azóta sem keresett. De valahogy mèg mindig nem tudtam elfogadni, folyton az okokat keresem, mièrt alakulhatott így. Magyarázatokat gyártok, hogy ő egy makacs ember, aki nem akart engedni bizonyos dolgokból (azt hitte, èn komoly kapcsolatot akarok, ès az neki nem fért volna bele az èletèbe) ès önèrzetes is volt, nagyon (ez mondjuk biztos) ès megbàntottam azzal, hogy legyen vége a dolognak, de ezt a rèszèt nyilván csak bemagyaràzom magamnak, de mègis, úgy érzem, tőle szeretnèm hallani a magyarázatot, mert addig nem bírom lezàrni.Viszont, nem akarok komplett idiótànak sem tűnni, aki nem ért a szóból, meg megalàzkodni sem, ugyanakkor meg arra gondolok, hogy mièrt ne tenném fèlre az egómat, ès ez "jàr nekem"-úgymond, mert ő volt az első fiú az èletemben, akit szerettem.
Köszi, előre is.
Túlbonyolítod a dolgot.
Nem hitt ő semmit. A részéről kihúnyt az rdeklődés, ezért elmaradt. Nem kellett volna erőltetni a kapcsolatfelvételt.
Persze gyáva módon nem ült le veled, hogy megindokolja, hogy részéről nem működik.
Ne gyötörd magad vele, nem benned van a hiba. A szakításnak is megvan a kultúrája, neki van még mit tanulnia.
Fordítva is elő fog fordulni, hogy benned hűl ki akár váratlanul az érdeklődés a másik iránt.
Ezt nem lehet irányítani, vagy van, vagy nincs.
Kutya bánja! értelmes, helyes vagy, az élet megy tovább.
1# vagyok
Próbálj ki egy gyakorlatot. Nyilván sok jóképű, helyes, csinos fiatalemberrel találkozol,. Válassz ki egyet-egyet, külsőben nem találsz hibát, értelmesek, elnézegeted őket, és nem érzel vonzódást.
Ő tehet róla? Te tehetsz róla? Egyikőtök sem.
Ne várj magyarázatot, mert nincs.
Az eljárás volt bunkó. Az is csak az ő részéről.
Ő 26, èn 30.
Viszonylag ritkán találkoztunk, szex volt, meg sok beszèlgetès, kevés közös programmal. Igazából, nem mondtuk ki, hogy mi is ez..
Nem igazán értem. 30 vagy és tini kapcsolatokba írod. 15 éve volt a kapcsolat vagy mi is a helyzet?
Gyanús, hogy itt nem ez a fő gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!