Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg “gáz” ha kiderül hogy dolgozom?
17 éves végzős vagyok, kb 3 éve dolgozom suli mellett. Az ok annyi hogy a szüleim sajnos nem keresnek túl jól (inflációhoz viszonyítva) és mivel 2 tesóm is van gondoltam ennyivel megkönnyítem az életük hogy a saját magam ruházkodását stb kifizetem magam. (Nincs annyira sok márkás ruhám, inkább az elektronikám az ami drágább)
Ha esetleg egy lány arról kérdez hogy mit csinálok szabadidőmben, az edzés mellett szerintetek érdemes megemlíteni hogy egy étteremben és a moziban dolgozok?
(Páran bogarat ültettek a fülembe hogy ezzel elvileg csórónak tűnök, “elitista gimi” révén már megszoktam a lenézést a tanároktól meg pár iskolatárstól…)
Igazából attól függ, ki kérdezi...
Vannak a felszínes, plázacica jellegű lányok, akik mindent megtehetnek, számukra gáz, mert akkor nem tudsz ücsörögni velük, ha épp valami lenne köztetek.
Egy konzervatívabb, céltudatosabb személy esetén ez sokkal inkább pozitív, hiszen ezzel nem csak a családnak segítesz, ami szimpi lehet, de 17 évesen egyfajta felelősségtudatot is mutatsz. Egy hosszabb távra tervező lánynál a biztonság, a felelősség kérdése fontos lehet, szóval ott egyértelműen előny lehet.
Innen kezdve már csak az a kérdés, hova kategorizálod magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!