Szerintetek milyen az, mikor valaki a munkahelyen közli vezetőként, hogy rosszak nagyon a fogai, melletted beszéli ezt meg HR-es pozícióban dolgozóként, majd kiderül, hogy semmi baja a fogainak?
Figyelt kérdés
Én voltam ma fogorvosnál, szépen megcsinálta a fogamat a doki, ezért jutott az eszembe a téma.2022. ápr. 8. 15:02
1/8 anonim válasza:
Hát :D pasz.
Mi az hogy rosszak a fogai és kiderül , hogy mégsem?!
Nem értem.
3/8 anonim válasza:
Rosszak de megcsináltatta, gondolom. Korona vagy ilyesmi.
4/8 A kérdező kommentje:
Amennyi műveletet felsorolt, közben mindenki csak nézett.
2022. ápr. 8. 15:45
6/8 anonim válasza:
Ja, hogy rosszak voltak a fogai, korábban már megcsináltatta és eddig mindenki azt hitte, hogy olyan szép és egészséges fogai vannak.
Ehhez azt lehet szólni, hogy jól tette, nem csak esztétikaliag fontos, egészségügyi gondot is okozhat egy rossz fog.
Illetve akkor jól sikerült az sokfajta kezelés, művelet. :D
7/8 anonim válasza:
a kérdés igen zavaros... Azt akarod kérdezni, hogy beszóltak, mert büdös a lehelleted?..amúgy érthetetlen mi akarsz..
8/8 anonim válasza:
Nem értem. Nem voltak rosszak a fogai mégis egy csomó dolgot csinált a doktorbácsi? Vagy Azt hazudta hogy rosszak a fogai? Sajnos nehezen értem meg a dolgokat ezt nézd el, gyerekkori trauma sokat csúfoltak büdösnek, de ha elmagyarázod a kérdést akkor hasznos választ adok ígérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!