Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel lehengerlem a lányt?
Van egy lány a másik osztályban. Tetszik.
A következő módon akarom meghódítani: természetes könnyedséggel megközelítem a szünetben és megszólítom imígyen: "Ha ráér, ma délután jöjjön el velem löncsölni!"
Mint egy igazi gentleman.. szerintetek? 17/f
Két szelet kenyér közt egy harmadikat :-D
Inkább vegyél úthengert avval lehengerlőbb leszel...
A lunch szót sehol a világon nem ejtik löncs-nek. Ajj, kinőttem én már ezekből a zagyvaságokból.
Hívd el ebédelni, szépen köszönve: Szia, nincs kedved ma velem ebédelni?
Kedves, udvarias és komoly kísérlet. A másik olyan mintha egy majom odalógna az indáról és odaböfögne valamit. A löncsölés kifejezése ellen pedig szívesen petíciót indítanék a betiltására és némasággal büntetném.
„Hölgyem, megtisztelne a társaságával egy könnyű estebéd erejéig?
Nagyon boldoggá tenne!"
Aztán ha hülyén néz rád, gyorsan megmondod, hogy komolyan gondoltad, csak meg szeretted volna adni a neki járó tiszteletet. :)
A löncs, mint könnyű ebéd, általában dél körül fogyasztandó, ezért nem jó azt mondani hogy löncs délután. Akkor ki kell hagynod a löncs szót, vagy ha marad, akkor dél körül kell elvinned a lányt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!