Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ezzel lehengerlem a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel lehengerlem a lányt?

Figyelt kérdés

Van egy lány a másik osztályban. Tetszik.

A következő módon akarom meghódítani: természetes könnyedséggel megközelítem a szünetben és megszólítom imígyen: "Ha ráér, ma délután jöjjön el velem löncsölni!"

Mint egy igazi gentleman.. szerintetek? 17/f

2022. nov. 18. 21:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Két szelet kenyér közt egy harmadikat :-D

Inkább vegyél úthengert avval lehengerlőbb leszel...

2022. nov. 19. 03:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A lunch szót sehol a világon nem ejtik löncs-nek. Ajj, kinőttem én már ezekből a zagyvaságokból.

Hívd el ebédelni, szépen köszönve: Szia, nincs kedved ma velem ebédelni?

Kedves, udvarias és komoly kísérlet. A másik olyan mintha egy majom odalógna az indáról és odaböfögne valamit. A löncsölés kifejezése ellen pedig szívesen petíciót indítanék a betiltására és némasággal büntetném.

2022. nov. 19. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Egy ilyen szövegért minimum pofánvágnálak nem hogy valahova is elmenjek veled 😀
2022. nov. 21. 05:17
 14/16 anonim ***** válasza:
lovaglóruhában lovaglópálcával nyamnyam😋😋😋😋
2022. nov. 21. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Huu tesó, ez k*rva jó. Nevettem egy pár percet de ha tényleg szeretnéd mással kezdj
2022. nov. 22. 18:17
 16/16 Cubina ***** válasza:

„Hölgyem, megtisztelne a társaságával egy könnyű estebéd erejéig?

Nagyon boldoggá tenne!"

Aztán ha hülyén néz rád, gyorsan megmondod, hogy komolyan gondoltad, csak meg szeretted volna adni a neki járó tiszteletet. :)

A löncs, mint könnyű ebéd, általában dél körül fogyasztandó, ezért nem jó azt mondani hogy löncs délután. Akkor ki kell hagynod a löncs szót, vagy ha marad, akkor dél körül kell elvinned a lányt. :)

2022. dec. 3. 00:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!