Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Normális ha egyaltalan nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egyaltalan nem vágyik kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Először is köszönöm annak aki elolvassa, és normálisan válaszol rá:DD

Szóval..

Egyszerűen a hideg is kiraz ha arra gondolok h kapcsolatban lennek valakitol. Ha meglatok egy olelkezo part az utcan egybol el is fordulok. (NEM IRIGYSEGBOL CSAK NEM BIROM NEZNI). Nem vagyok arra h mindannap uzengessek valakivel, találkozzunk, etterembe, moziba, színházba menjunk meg ilyesmi. Nem vagyok arra h megfogja valaki a kezem az utcan és ugy menjunk. A csóknal meg ami utana jön..ertitek, attol is szinten kiraz a hideg es taszit az egesz. Szoval osszessegeben ja, teljesen taszitom az egesz dolgot h vakaha kapcsolatom legyen

Mindezek mellett keptelen vagyok nezni romantikus filmeket, csak a horrort, meg a beteg kibelezos filmek mozgatnak meg. Ha jon egy romantikus jelenet, bele is tekerek.

Es ezt mar jo regota igy gondolom, es ismerem magam, tudom h ez a gondolatmenet allando, evek mulva is ugyanigy fogom gondolni, mert olyan szintű ellenallas es elutasitas van magamban ezzel kapcsolatban

Természetesen egy fiuval nem beszelek se a valo eletben se chatben, tehat semmilyen modon

Teljesen elizolaltam magam a himnemuektol

Ja es 16,5L

Szerintetek ez ugymond normális, mas lany tarsam is érez hasonlot/ugyanigy gondolja?

2022. nov. 11. 22:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%
Empátia? Érzelmek? Ha nincs és nem vagy képes kötődni, akkor lehet, hogy pszichopata vagy...
2022. nov. 11. 23:15
 12/28 A kérdező kommentje:

#10 ok kiegtem ezen a videón XDD

#11 a családomat amúgy imádom! Imádom a szüleim, a nagyszüleim, a tesóm, es a csaladom a mindenem, ertuk elek, ha ok nem lennenek, mar en se. Szóval nem neveznem magam annak

2022. nov. 11. 23:21
 13/28 anonim ***** válasza:
72%

Akkor jó

És ők nem furcsállják, hogy ilyen filmeket nézel folyton? :D

2022. nov. 11. 23:24
 14/28 A kérdező kommentje:

#13: Szerintem mar beletorodtek xdd

Elsőszor mondták h ne nezzek ilyet, megkerdeztek miert nezem, meg azt javasoltak h nézzek valami idezem " cuki romantikus " filmet

En meg mondom nekik, ha olyat kene neznem es csak olyan film letezne tobbet nem is neznek filmet

2022. nov. 11. 23:28
 15/28 anonim ***** válasza:
72%

Hát... Mindenesetre érdekes ember lehetsz. :D

De sosem tudhatod mit hoz még ki belőled a jövő...

2022. nov. 11. 23:40
 16/28 anonim ***** válasza:
27%
szüzen fogsz meghalni
2022. nov. 12. 00:01
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a legkevésbé sem érdekli, ha aszexuális, akkor meg pláne.
2022. nov. 12. 00:15
 18/28 Noren1989 ***** válasza:
4%
Gondolom, gyógyszeres kezelés alatt àllsz.
2022. nov. 12. 00:33
 19/28 A kérdező kommentje:

#17: teljesen igaz

#18: nem

2022. nov. 12. 00:34
 20/28 anonim ***** válasza:
14%

Nem, ez nem normális. Még véletlenül se gondolj arra, hogy az. Kb. mintha egy sorozatgyilkos sorait olvasnám, ehhez képest 16,5 éves lány vagy, hát szép. Nem akarok belegondolni, milyen családban nőhettél fel, hogy ez alakult ki benned.

DE: ha már így alakult, akkor tényleg jobb, ha nem lesz kapcsolatod, még felvágnád egy láncfűrésszel. :D tényleg ne legyen csak azért, mert mit szól a környezet meg effélék.

2022. nov. 12. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!