Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Normális ha egyaltalan nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egyaltalan nem vágyik kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Először is köszönöm annak aki elolvassa, és normálisan válaszol rá:DD

Szóval..

Egyszerűen a hideg is kiraz ha arra gondolok h kapcsolatban lennek valakitol. Ha meglatok egy olelkezo part az utcan egybol el is fordulok. (NEM IRIGYSEGBOL CSAK NEM BIROM NEZNI). Nem vagyok arra h mindannap uzengessek valakivel, találkozzunk, etterembe, moziba, színházba menjunk meg ilyesmi. Nem vagyok arra h megfogja valaki a kezem az utcan és ugy menjunk. A csóknal meg ami utana jön..ertitek, attol is szinten kiraz a hideg es taszit az egesz. Szoval osszessegeben ja, teljesen taszitom az egesz dolgot h vakaha kapcsolatom legyen

Mindezek mellett keptelen vagyok nezni romantikus filmeket, csak a horrort, meg a beteg kibelezos filmek mozgatnak meg. Ha jon egy romantikus jelenet, bele is tekerek.

Es ezt mar jo regota igy gondolom, es ismerem magam, tudom h ez a gondolatmenet allando, evek mulva is ugyanigy fogom gondolni, mert olyan szintű ellenallas es elutasitas van magamban ezzel kapcsolatban

Természetesen egy fiuval nem beszelek se a valo eletben se chatben, tehat semmilyen modon

Teljesen elizolaltam magam a himnemuektol

Ja es 16,5L

Szerintetek ez ugymond normális, mas lany tarsam is érez hasonlot/ugyanigy gondolja?

2022. nov. 11. 22:41
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Most olvasom h mennyi helyesírási hibám van, bocsi:D
2022. nov. 11. 22:45
 2/28 anonim ***** válasza:
87%

Hogy normális -e? Nem.

Lehet, hogy csak aszexuális vagy. A nagyon "nyálas" dolgokat én se szeretem, de azért nem taszít a dolog annyira, csak amikor kicsit el van túlozva az enyelgés.

2022. nov. 11. 22:46
 3/28 A kérdező kommentje:
Igen, arra mar en is gondoltam h lehet aszex vagyok
2022. nov. 11. 22:49
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Egyénként még fiatal vagy nagyon. Ennyi idősen nekem is voltak hasonló gondolataim, de azért nem ilyen durván. Habár a lányok elvileg korábban érnek. Én most 23 vagyok, de azért változtam kicsit. Nálad is változhatnak a dolgok
2022. nov. 11. 22:49
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Találsz majd egy olyan férfit, aki szintén szereti a belezős horrort, és utálja az embereket.
2022. nov. 11. 22:50
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit tudok még mondani, ha jól érzed így magad, akkor semmi gond.

Lányok felé sem vonzódsz?

2022. nov. 11. 22:50
 7/28 A kérdező kommentje:

#4: nem fognak változni ezek a gondolatok, ez fix

#5 XDD

#6: igen, így erzem magam a legjobban! (Am mar volt egyket ilyen diák kapcsatom es azok utan születtek ezek a gondolatok)

volt hogy vonzodtam felejuk, sot a lanyok meg valamennyire erdekelnek is ja, a lanyokat mindig vegignezem h eppen milyen csinos meg ilyesmi, a fiúkra ra se nezek mintha nem is lennenek ott

2022. nov. 11. 22:54
 8/28 anonim ***** válasza:
87%

Nem lehet, hogy a volt kapcsolatoddal ment valami nagyon tropára ami miatt így látod a dolgokat?

Az is lehet leszbikus vagy. Vagy aszex. Ha jól érzed magad, akkor oké.

Normálisan nem normális, mert az a normális, ami általában elvárható az emberektől és hát ez nem olyan. :D

Csak ilyen filmeket szeretsz? Mert az szerintem furcsább az egésznél. xD

2022. nov. 11. 23:02
 9/28 A kérdező kommentje:

#8: dede, ez egyértelmű, annyira szarok voltak h egy örök eletre elment tole a kedvem. Inkabb aszex mint leszbi. A lanyokat szimplán csak jo nezni de veluk se bonyolodnek kapcsolatba.

Xdd

Igen, csak ilyen filmeket nezek, ezek mozgatnak csak megXD

2022. nov. 11. 23:08
 10/28 anonim ***** válasza:
41%

Feri nem lenne jó társ neked?

https://www.youtube.com/watch?v=jZ__G7M0Bz8

2022. nov. 11. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!