Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egyaltalan nem vágyik kapcsolatra?
Először is köszönöm annak aki elolvassa, és normálisan válaszol rá:DD
Szóval..
Egyszerűen a hideg is kiraz ha arra gondolok h kapcsolatban lennek valakitol. Ha meglatok egy olelkezo part az utcan egybol el is fordulok. (NEM IRIGYSEGBOL CSAK NEM BIROM NEZNI). Nem vagyok arra h mindannap uzengessek valakivel, találkozzunk, etterembe, moziba, színházba menjunk meg ilyesmi. Nem vagyok arra h megfogja valaki a kezem az utcan és ugy menjunk. A csóknal meg ami utana jön..ertitek, attol is szinten kiraz a hideg es taszit az egesz. Szoval osszessegeben ja, teljesen taszitom az egesz dolgot h vakaha kapcsolatom legyen
Mindezek mellett keptelen vagyok nezni romantikus filmeket, csak a horrort, meg a beteg kibelezos filmek mozgatnak meg. Ha jon egy romantikus jelenet, bele is tekerek.
Es ezt mar jo regota igy gondolom, es ismerem magam, tudom h ez a gondolatmenet allando, evek mulva is ugyanigy fogom gondolni, mert olyan szintű ellenallas es elutasitas van magamban ezzel kapcsolatban
Természetesen egy fiuval nem beszelek se a valo eletben se chatben, tehat semmilyen modon
Teljesen elizolaltam magam a himnemuektol
Ja es 16,5L
Szerintetek ez ugymond normális, mas lany tarsam is érez hasonlot/ugyanigy gondolja?
Hogy normális -e? Nem.
Lehet, hogy csak aszexuális vagy. A nagyon "nyálas" dolgokat én se szeretem, de azért nem taszít a dolog annyira, csak amikor kicsit el van túlozva az enyelgés.
Csak annyit tudok még mondani, ha jól érzed így magad, akkor semmi gond.
Lányok felé sem vonzódsz?
#4: nem fognak változni ezek a gondolatok, ez fix
#5 XDD
#6: igen, így erzem magam a legjobban! (Am mar volt egyket ilyen diák kapcsatom es azok utan születtek ezek a gondolatok)
volt hogy vonzodtam felejuk, sot a lanyok meg valamennyire erdekelnek is ja, a lanyokat mindig vegignezem h eppen milyen csinos meg ilyesmi, a fiúkra ra se nezek mintha nem is lennenek ott
Nem lehet, hogy a volt kapcsolatoddal ment valami nagyon tropára ami miatt így látod a dolgokat?
Az is lehet leszbikus vagy. Vagy aszex. Ha jól érzed magad, akkor oké.
Normálisan nem normális, mert az a normális, ami általában elvárható az emberektől és hát ez nem olyan. :D
Csak ilyen filmeket szeretsz? Mert az szerintem furcsább az egésznél. xD
#8: dede, ez egyértelmű, annyira szarok voltak h egy örök eletre elment tole a kedvem. Inkabb aszex mint leszbi. A lanyokat szimplán csak jo nezni de veluk se bonyolodnek kapcsolatba.
Xdd
Igen, csak ilyen filmeket nezek, ezek mozgatnak csak megXD
Feri nem lenne jó társ neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!