Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan célozgassak, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan célozgassak, hogy csókoljon meg?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy van egy barátom, lassan három hónapja, hogy randizunk és még mindig nem csókolóztunk. Nekem már elég sok volt, neki ez lesz az első, és teljesen megértem, ha izgul. Egyik találkozásunkkor mikor esett az eső, megszólal: olyan romantikus esőben csókolózni. mire én kuncogtam, de persze nem történt semmi. És próbàlok a szememmel valahogy hatni rá. Borzalmasan várom màr és türelmetlen vagyok, mellesleg tudom H o is vagyik rá.Ti mit gondoltok, mit mondjak, vagy tegyek? Esetleg megtegyem a kezdő mozdulatot? ;)

2022. nov. 6. 18:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"ha állandóan a száját bámulod és közben meg a nyelveddel nyalod a sajátodat"

Ilyeneket direkt csinálni annnnnnnyyyyyira műűűűűűűűű!!!!!

2022. nov. 12. 23:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Na, EZÉRT nem jó trükközni.

Csókold meg - vagy kérd meg rá.

Ennyi.

2022. nov. 12. 23:56
 23/23 anonim ***** válasza:
80%

Sikerült?

Szerintem izgul, keresi a tökéletes pillanatot - ami nincs. Lehet fél, hogy te még fiatalabb vagy és nem akarja elsietni.

Próbálj romantikus hangulatot kelteni, pl mikor egymás mellett vagytok kezdd el a kezét simogatni, hagyd, hogy csend legyen és nézz mélyen a szemébe, pillants párszor a szájára.

A párom úgy csókolt meg először, hogy megkérdezte, hogy megcsókolhat e. Nagyon tetszett, főleg, hogy előtte 2 fiú is úgy smárolt le, hogy nem is akartam... Tisztel és érdekli, hogy mit akarok, mit érzek mindennel kapcsolatban.

2022. nov. 24. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!