Hogyan célozgassak, hogy végre elmenjenek anyámék vendégei?
Itt ülök benn a szobámba már több mint másfél órája, úgy, hogy egy csomót kéne tanulnom, de egyszerűen nem bírok mert ezek teleordítják az egész házat a baromságaikkal (lásd:politika, szarabaloldal, szarajobboldal).
Próbáltam már a füldugót is, de esélytelen tanulni ilyen hangzavarban, zenével se tudok. Ráadásul ebédelni is szeretnék... De most komolyan, milyen tahó emberek már, hogy ebédidőben jönnek és ennyit itt vannak?? Egyébként amiért jöttek, azt 5 perc alatt el lehet intézni, szóval nem értem mi a francnak lebzselnek itt már majdnem két órája....
Anyám mikor a konyhába volt mondtam neki h valahogy küldje el őket, de nem akarta mert hogy az bunkóság... Na de ez nem az???
Légyszi adjatok vmi ötletet, hogyan célozgassak rá, hogy bunkó se legyek és el is hordják magukat innen...
Már megbocsáss, de ha egyedül vagy a szobádban és nem tudsz tanulni, akkor benned van a hiba.
És mi az, hogy nem tudsz ebédelni? Kimész, kirakod a tányért, melegíted az ebédet és kész.
Szerintem túlérzékeny vagy, hogy mások előtt nem tudsz enni, vagy ha másik helyiségben hangosan beszélnek, nem tudsz olvasni, tanulni.
Összeszeded a cuccaidat és elmégy a könyvtárba - ott csönd van és nyugodtan tudsz tanulni.
Azért nehogy már az egész házban senki ne vehessen hangosabban levegöt, mert tanuldon kellene!!!
Ez CSAK kifogás arra, hogy miért NEM tanulsz.
Sok ember él és tanul úgy, hogy egy szbában van az egész család, adott esetben 3-4 különbözö korú gyerekkel és mégis TUD tanulni. Ez CSAK akarat kérdése.
Szerintem valamit félreértetek. Én a legjobb barátomat is elküldöm az anyján túlra amikor éppen tanulnom kéne, ő meg itt mászkál a házban és van. Aki meg számomra vadidegen arra meg naná hogy ideges vagyok hogy itt ordibál a házban.
A kérdezőnek, kezdj el valamit hangosan dolgozni, kalapálj valamit vagy tökmindegy és kezdj el hangosan káromkodni közben, talán sikerül elüldöznöd a vendégeket úgy hogy sok közöd nincs hozzájuk.
Azért rájuk a haver szó elég erős lenne... Amúgy ebédeltem anyámmal mert már neki is elege van. Nehogy már én menjek el a könyvtárba a saját házunkból... Egyébként még mindig itt vannak :D
Kajánál direkt hangosan előttük mondtam anyának h gyere menjünk ebédelni, de ha ezt nem vették célzásnak akkor semmit.
"Nehogy már én menjek el a könyvtárba a saját házunkból.."
HA TÉNYLEG tanulni akarnál, akkor nem kifogásoakt keresnél. Én sokszor akkor is a könyvtárban tanulok, ha CSAK a család van otthon és zavarónak érzem.
Ha annyira elege lenne anyukádnak, akkor Ő (!!!) elküldte volna a látogatókat.
Szóval, ha te tanulsz, akkor senki nem fogadhat még másik szobában sem látogatót? Hááááát, eléggé el vagy kapatva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!