Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy célozgassak egyértelműen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy célozgassak egyértelműen arra, hogy találkozni szeretnék?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal kb. egy éve beszélgetek neten. Szinte már mindent tudunk egymásról, csak még találkozni nem tudtunk. 400km választ el minket. Néha beszélünk arról, hogy milyen lenne találkozni, de úgy érzem nem biztos, hogy komolyan gondolja. Inkább viccelődni szoktunk vele.

Ha kicsit spórolnák simán tudnánk találkozni, 7000FT kb. a vonat jegy.

Persze, megértem, ha egy idegent nem akar beengedni a házukba ezért arra is gondoltam, hogy jöhetne Ő, fizetném az útját. Mondjuk elég hosszú az út, akár találkozhatnánk egy olyan városban, ami mindkettőnknek egyforma távolságra van.

Nem távkapcsolatot akarok, egyszerűen csak szeretném személyesen látni.Ha viszont előben is olyan jól kijönnénk, mint neten akkor engem ez a 400km se zavar.Ő nekem a tökéletes lány, mindig is ilyen barátnőre vágytam.

Az a baj, hogy annyit viccelődtünk már ezzel a találkozós dologgal, hogy ha megírom neki úgy sem veszi komolyan. Ezért inkább finoman akarom rávezetni, hogy jó lenne. Ötletek?

20/L és 23/F

2015. jan. 3. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
"Mit szólnál, ha találkoznánk valahol, így egy év után." talán odateheted, hogy ez komoly és nem vicc :D
2015. jan. 3. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:

"Persze, megértem, ha egy idegent nem akar beengedni a házukba ezért arra is gondoltam, hogy jöhetne Ő"

már nem azért, de én előbb engednék be egy idegent, mint hogy tök egyedül utazzak el egy idegenhez :D

amúgy meg komolyra fordítva a szót. nem tudom városba lakik-e, de ha igen akkor inkább úgy menj hozzá, hogy nézel valahol szállást a közelben (mondjuk ez nyáron könnyebb) és megmondod, hogy csak valami koncert vagy buli miatt jöttél és ha már itt vagy megihatnátok valamit személyesen is

2015. jan. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!