Hogyan célozgassak, hogy végre elmenjenek anyámék vendégei?
Itt ülök benn a szobámba már több mint másfél órája, úgy, hogy egy csomót kéne tanulnom, de egyszerűen nem bírok mert ezek teleordítják az egész házat a baromságaikkal (lásd:politika, szarabaloldal, szarajobboldal).
Próbáltam már a füldugót is, de esélytelen tanulni ilyen hangzavarban, zenével se tudok. Ráadásul ebédelni is szeretnék... De most komolyan, milyen tahó emberek már, hogy ebédidőben jönnek és ennyit itt vannak?? Egyébként amiért jöttek, azt 5 perc alatt el lehet intézni, szóval nem értem mi a francnak lebzselnek itt már majdnem két órája....
Anyám mikor a konyhába volt mondtam neki h valahogy küldje el őket, de nem akarta mert hogy az bunkóság... Na de ez nem az???
Légyszi adjatok vmi ötletet, hogyan célozgassak rá, hogy bunkó se legyek és el is hordják magukat innen...
10. vagyok.
Bocs, a második sor nem a kérdezőnek, hanem az 5. válaszolónak szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!