Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célozgassak, hogy csókoljon meg?
Erről nem kell beszélgetni.
A #8-ban levőt kövesd.
Amúgy nyugodtan megcsókolhatod te is.
Egyenjogúság van, tudod?
Ezért küzdöttetek, nem?
Akkor használd ki az előnyeit!
"tudom H o is vagyik rá"
Persze, te csak tudod... :D
Ha vágyna rá, megtenné.
Ömm, nem.
Élete első csókjától egy visszahúzódó félénk érzékeny srác fél. Főleg úgy hogy nem lehet teljesen biztos benne hogy én akarom e.
Ám kérlek ne kúrd fel az agyam, koszke
"Élete első csókjától egy visszahúzódó félénk érzékeny srác fél. Főleg úgy hogy nem lehet teljesen biztos benne hogy én akarom e."
Biztos benne, hogy te akarod, nyugodt lehetsz. De ha nem adsz elég időt neki, hogy ő maga kezdeményezhesse, csak azt éred el a nyomulásoddal, hogy úgy fogja érezni, "még erre se voltam képes magamtól, hogy lehetek ekkora lúzer?" Ez pedig nem egy jó érzés, úgyhogy dobni fog miatta (ha nem is tudatosan emiatt, ez is bőven benne lesz).
16
Figyelj, lehet, hogy neked szánalmas, de ez itt a lofaszt sem érdekel. Egyáltalan nem tartom cikinek, kicsit fura, de persze érthető bizonyos szempontból. És én nagyon is örülök neki, hogy mondjuk nem az első randin történt meg, ahogy az egyik válaszolo írta, mert nekem meg az a gáz.
Ja és nem találkozunk olyan sokat, a távolság miatt.
17.
Igen,a beszélgetés folyamatos szinte, a kapcsolatunk- vagy hát minek is szabad neveznem-gördülékeny és egyszerű.
Figyelj, elhiszem milyen rossz lehet, és megértem.
Amúgy szerintem kicsit utalva kéne felé közelítened. Mintha nagyon akarnál valamit. Lehet rájön.
Vagy esetleg beszélj vele erről (és ez nem gáz dolog, vannak rosszabbak is :) )
Esetleg ha állandóan a száját bámulod és közben meg a nyelveddel nyalod a sajátodat, akár az is hatásos lehet.
Esetleg amikor megölelitek egymást, akkor (és gondolom azért jóval magasabb nálad) felnézhetsz rá és mondjuk adhatsz neki egy puszit az állára, aztán hátha beindul egy kicsit.
Szerintem olyan helyen kellene csinálnotok ahol csak ti vagytok, mert ha nyilvános helyen csinálnátok, lehet elég prűd lenne hozzá, szóval igen.
Hajrá, én szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!