Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan célozgassak, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan célozgassak, hogy csókoljon meg?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy van egy barátom, lassan három hónapja, hogy randizunk és még mindig nem csókolóztunk. Nekem már elég sok volt, neki ez lesz az első, és teljesen megértem, ha izgul. Egyik találkozásunkkor mikor esett az eső, megszólal: olyan romantikus esőben csókolózni. mire én kuncogtam, de persze nem történt semmi. És próbàlok a szememmel valahogy hatni rá. Borzalmasan várom màr és türelmetlen vagyok, mellesleg tudom H o is vagyik rá.Ti mit gondoltok, mit mondjak, vagy tegyek? Esetleg megtegyem a kezdő mozdulatot? ;)

2022. nov. 6. 18:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

Erről nem kell beszélgetni.

A #8-ban levőt kövesd.

Amúgy nyugodtan megcsókolhatod te is.

Egyenjogúság van, tudod?

Ezért küzdöttetek, nem?

Akkor használd ki az előnyeit!

2022. nov. 6. 22:49
 12/23 anonim ***** válasza:
22%

"tudom H o is vagyik rá"

Persze, te csak tudod... :D

Ha vágyna rá, megtenné.

2022. nov. 9. 21:18
 13/23 A kérdező kommentje:

Ömm, nem.

Élete első csókjától egy visszahúzódó félénk érzékeny srác fél. Főleg úgy hogy nem lehet teljesen biztos benne hogy én akarom e.

Ám kérlek ne kúrd fel az agyam, koszke

2022. nov. 9. 21:23
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

"Élete első csókjától egy visszahúzódó félénk érzékeny srác fél. Főleg úgy hogy nem lehet teljesen biztos benne hogy én akarom e."

Biztos benne, hogy te akarod, nyugodt lehetsz. De ha nem adsz elég időt neki, hogy ő maga kezdeményezhesse, csak azt éred el a nyomulásoddal, hogy úgy fogja érezni, "még erre se voltam képes magamtól, hogy lehetek ekkora lúzer?" Ez pedig nem egy jó érzés, úgyhogy dobni fog miatta (ha nem is tudatosan emiatt, ez is bőven benne lesz).

2022. nov. 9. 21:29
 15/23 A kérdező kommentje:
Van benn valami, igazad van. Viszont siettetni semmiképp nem szeretném. Ő hozta fel először a témát. Megcsókolni én úgyis gyáva lennék.
2022. nov. 9. 21:44
 16/23 anonim ***** válasza:
18%
Jesus, még mindig nem történt meg? Istenem..... :D bocs. de ez szánalmas. Ha így történt volna az első csókom egy kapcsolatban, ki akarnám törölni az agyamból, annyira cringe.
2022. nov. 9. 21:55
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ő hozta fel a témát - akkor jó úton halad. Szerintem legyél türelmes, jobban jársz. Beszélgessetek minél többet, hogy minél jobban megismerjétek egymást.
2022. nov. 9. 21:56
 18/23 A kérdező kommentje:

16

Figyelj, lehet, hogy neked szánalmas, de ez itt a lofaszt sem érdekel. Egyáltalan nem tartom cikinek, kicsit fura, de persze érthető bizonyos szempontból. És én nagyon is örülök neki, hogy mondjuk nem az első randin történt meg, ahogy az egyik válaszolo írta, mert nekem meg az a gáz.

Ja és nem találkozunk olyan sokat, a távolság miatt.

2022. nov. 9. 22:02
 19/23 A kérdező kommentje:

17.

Igen,a beszélgetés folyamatos szinte, a kapcsolatunk- vagy hát minek is szabad neveznem-gördülékeny és egyszerű.

2022. nov. 9. 22:04
 20/23 Gicze válasza:
73%

Figyelj, elhiszem milyen rossz lehet, és megértem.

Amúgy szerintem kicsit utalva kéne felé közelítened. Mintha nagyon akarnál valamit. Lehet rájön.

Vagy esetleg beszélj vele erről (és ez nem gáz dolog, vannak rosszabbak is :) )

Esetleg ha állandóan a száját bámulod és közben meg a nyelveddel nyalod a sajátodat, akár az is hatásos lehet.

Esetleg amikor megölelitek egymást, akkor (és gondolom azért jóval magasabb nálad) felnézhetsz rá és mondjuk adhatsz neki egy puszit az állára, aztán hátha beindul egy kicsit.

Szerintem olyan helyen kellene csinálnotok ahol csak ti vagytok, mert ha nyilvános helyen csinálnátok, lehet elég prűd lenne hozzá, szóval igen.

Hajrá, én szurkolok :)

2022. nov. 12. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!