Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randizás végén elköszönés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randizás végén elköszönésnél egy sima arca (nem szájra) sok?

Figyelt kérdés

Randiztam 1 lánnyal de szarul sült el és ki is kosarazott ami igazábol egy picit fáj csak már megszoktam hogy nincs szerencsém de ezúttal teljesen olyan voltam amit azt hittem hogy kedvellni fog..

Odafigyeltem rá, kedves voltam vele, nem erőszakoskodtam, nem perverzkedtem, nem nyomultam rá.

Vicceltem, kérdezgettem őt igazából tök jó volt egész végig a randi és búcsózóul egy puszit akartam adni neki azt se erőszakosan hanem megkérdeztem hogy adhatnék búcsúzóul egy puszit? Amire húzta a száját de végúl bele ment. Aztán mire haza értem már csak az üzenet fogadott hogy szerinte ne erőltessük mert szerinte tényleg kedves és aranyos vagyok de nem akarja tovább játszani és csupán kedvességből tovább folytatni ezt.

Pedig 3 hete ismerkedtünk meg sok közös volt bennünk de hát úgy látszik tévedtem. Tényleg ekkora gyász voltam a végén és így elcsesztem az egészet mert puszit kértem?!

2022. nov. 2. 00:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

tök mindegy, hogy minek, ez van.

Lehet szánalom, lehet hogy adott egy esélyt, lehet, hogy két vasat tartott a tűzben, lehet, hogy unatkozott, lehet, hogy tényleg csak kedves akart lenni... ezer oka lehet, de tök mindegy.

Egyik választól sem lesz neked igazán jobb az életed, egyiktől se leszel boldogabb.

2022. nov. 2. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Valószínűleg szimpatikus voltál neki, ezért adott egy esélyt a dolognak, de ezek szerint nem mozgattál meg benne semmit, nem vagy az esete, ezért nem akarja tovább próbálgatni veled.

Személyes tapasztalat: egy srác írosgálni kezdett, beszélgettük pár hetet, szimpi volt, de egyáltalán nem az esetem (túl kedveskedő, bókolgató, nyálas szövegű plusz külsőre sem jött be) - de úgy voltam vele, hogy lehet élőben másabb, adtam neki egy esélyt. Na, randin is ilyen volt, sőt azzal kezdődött, hogy késett 10 percet és bocsánatot sem kért... Egyébként amikor megérkezett arcra puszival üdvözöltük egymást. Bókolgatott, becézgetett, tündérnek nevezett stb - nekem ez nagyon sok volt, főleg első randinál. El tudtunk beszélgetni, volt közös témánk, de ennél többet nem éreztem, nem tudtam volna elképzelni vele több randit/ egy kapcsolatot. Nem is engedtem, hogy hazakísérjen (délutáni randi volt), két puszi elköszönésnél és mikor legközelebb írt, megírtam neki, hogy mit érzek+gondolok. Erre besértődött nagyon, pletykákat indított rólam, suliban direkt bámult stb. Nagyon megutáltam ezután, gusztustalanul viselkedett, mai napig sajnálom, hogy elmentem vele randizni annak ellenére, hogy nem volt az esetem.

Na de röviden: ne erőltesd tovább, próbálkozz más lányokkal, hívd el őket randira és hagyd, hogy vigyen az ár. Olvass utána, hogy milyen jelei vannak annak, hogy ha tetszel valakinek (testtartás, szemkontaktus, érdeklődés, érintésekre hogyan reagál stb) - és ezek alapján viselkedj te is. Pl ha nem érdeklődik, elhúzódik tőled, kerüli a szemkontaktust, menne haza - akkor ne is erőltesd. Viszont ha néz a szemedbe, visszakérdez, mosolyog rád, még meg is érint, feléd fordul ha beszélsz, kezdeményez, témákat hoz fel, kényelmesen ül, nem siet sehova, akkor valószínűleg tetszel neki, akkor megpróbálhatsz puszit arcra.

Első randizás végén elköszönésnél egy sima arca (nem szájra) sok?

Szóval erre a válasz az, hogy attól függ... Van akinek sok, van aki nem akarja, van akinek alap, a köszönés része... Ezt neked kell eldöntened a lány viselkedéséből/ hozzáállásából.

2022. nov. 2. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

"Akkor minek pazarolt el rám bő 3 hetet?" Képzelem milyen kapcsolat lehetett volna ebből, ami 3 hét ismeretség után alakul ki..

3 hét alatt hogy lehet valaki valakibe szerelmes? 3 hét? Mire elég 3 hét?

Én majdnem fél évig ismerkedtem egy lánnyal, és még akkor sem voltam benne biztos, hogy legyen-e ennyi idő után kapcsolat. Igazam is volt, mert nagyon hamar vége lett.

Túlságosan beleélted magad, és ennek ilyenkor ez a vége. Legközelebb vegyél vissza 3 fokozatot, és ne menj ilyen nagy lelkesedéssel bele ezekbe, és kevésbé fog megcsapni a csalódás a végén.

2022. nov. 2. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem a nyamvadt puszi a lényeg, meg ha látom, hogy húzza a száját akkor pláne nem erőltetem már büszkeségből se. (neked inkább anyuci kellene, már bocs)

Sokkal fontosabb azt kifejezni, búcsúnál, hogy hogy hogy érezted magad vele, nem szerelmi vallomást tolni, de hogy hogy érezted magad, és megkérdezni őt is.

2022. nov. 3. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!