Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha ettől félek? Normális ez??
Sziasztok! :)
A helyzet az, hogy elkezdtem randizni körülbelül egy hónapja egy fiúval. Nagyon aranyos, kedves, törődő, próbál meglepni amikor csak tud, jól néz ki,stb.
Nem volt még előttem egy barátnője sem, ami szerintem nem probléma, mégis kicsit zavar, leginkább amiatt, hogy ő “tapasztalatlan” kapcsolat terén.
Én nem akarok rá így tekinteni, ezért is szeretnék elvonatkoztatni ettől, de sokszor jut eszembe ez.
Én nekem volt egy 2év 6 hónapos kapcsolatom előtte, úgymond én jóval tapasztaltabb vagyok, míg ő még lánnyal sem volt együtt, mert nem mert nyitni lányok felé korábban és félénkebb volt.
Lehet attól félek, hogy majd az “új” dolgokban nem mer nyitni felém, vagy majd nekem kell kezdeményezni??
Hogyan tudnék ezen a gondolatmenetemen változtatni?
A SEGÍTŐ VÁLASZOKAT KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
UI: 18/L és 18/F
Amikor egy kapcsolattal a hátad mögött köpködsz arra, akinek még nem volt.
Hát... szerintem szakíts, hadd találjon magának egy olyan lányt, aki tényleg szereti.
Szó sincs olyanról, hogy én köpködnék arra akinek nem volt. :) a kérdésemet nem is így intéztem.
Még nem vagyunk együtt, az ismerkedős fázisban tartunk, és szó sincs arról, hogy én ne kedvelném.
Hát figyelj. Nekem volt egy kapcsolatom ami majdnem 3 évig tartott. Lett egy új barátom, ő az előző barátnőjével 7 évig volt együtt és én mégis tapasztaltabb voltam pedig ő legalább dupla annyi ideig volt a másik lánnyal. Csak mondtam egy ilyen példát is hogy lehet ilyen is.
Ne agyald túl.
uram isten ilyen élettelen lányt
ha fiú írta volna ki már szét lenne szedve
azóta leszoptad már kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!