Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randizás végén elköszönésnél egy sima arca (nem szájra) sok?
Randiztam 1 lánnyal de szarul sült el és ki is kosarazott ami igazábol egy picit fáj csak már megszoktam hogy nincs szerencsém de ezúttal teljesen olyan voltam amit azt hittem hogy kedvellni fog..
Odafigyeltem rá, kedves voltam vele, nem erőszakoskodtam, nem perverzkedtem, nem nyomultam rá.
Vicceltem, kérdezgettem őt igazából tök jó volt egész végig a randi és búcsózóul egy puszit akartam adni neki azt se erőszakosan hanem megkérdeztem hogy adhatnék búcsúzóul egy puszit? Amire húzta a száját de végúl bele ment. Aztán mire haza értem már csak az üzenet fogadott hogy szerinte ne erőltessük mert szerinte tényleg kedves és aranyos vagyok de nem akarja tovább játszani és csupán kedvességből tovább folytatni ezt.
Pedig 3 hete ismerkedtünk meg sok közös volt bennünk de hát úgy látszik tévedtem. Tényleg ekkora gyász voltam a végén és így elcsesztem az egészet mert puszit kértem?!
Az emberek ennél sokkal durvábbat is csinálnak első randin.. kétlem, hogy a puszi volt a baj. Amúgy lehet, hogy nem jó embereket fogtál ki szimplán. Nem tudhatod mi van a másikban, lehet hogy nem áll készen, vagy valami egyéb baja van. Ezeket amúgysem szabad magadra venni. Igazából megkérdezheted az okát udvariasan, hogy esetleg megbántottad-e valamivel, de én úgy gondolom sokan nem adnak őszinte választ.
És amúgy embere válogatja. Tényleg találni kell valaki olyant aki neked való. Ezt úgy értem, hogy lehet valaki nem pont az eseted de szuperül érzed magad vele, és úgy érzed csak a vele hasonlókkal működik. Mert hiába jön be nagyon valaki ha nem ért meg. Mert ez is teljesen oké, és előfordul. Van akivel nem szabad, de van olyan is akivel rámenősebbnek kell lenni. Mondom ezt én, aki elutasított egy fiatalabb fiút, aki nem volt az esete EGYÁLTALÁN külsőre, és most mégis boldog kapcsolatban él vele 4 éve. (Szeretném megjegyezni, hogy azért én szóba álltam vele az elutasítás után is tehát láthatott rajtam valamiféle érdeklődést).
2 tanácsot tudok adni nőként:
-soha ne menj haza randiról úgy, hogy ne tisztáhnád a folytatás kérdését. Ha valaki képes elmenni veled randizni akkor legyen a végén őszinte. És te is. Ezzel mindkettőtöket megóvjátok valami kellemetlentől.
-ha látod hogy valaki teljesen érdektelen, felejtsd el. Aki benne van a játékban az azért kicsit húzni fog akkor is ha bizonytalan,vagy ha kicsit is érdekled. A többivel nem érdemes foglalkozni.
Ja, és nem baj ha mondjuk megállsz egy ölelésnél az első randin. Tudom tudom.. sokaknak ez óvodás beütésű, a felnőttek mindent csinálnak.. stb stb. De szerintem nem kell sietni a dolgokkal. Ettől lesz izgi. És ha úgy érzi lovagias vagy ettől az csak neked plusz. Emlékszem a barátnőim milyen boldogan mesélték fénylő szemekkel hogy a pasi csak egy puszit adott vagy csak megölelte őket, és milyen boldogak voltak! Ezzel azt üzened hogy nem vagy komolytalan, hanem esetleg biztonságot, férfiasságot sugárzol.
Akin azt látod nagyon az arcod fürkészi, az számít a puszira/ csókra is.
Nyilvánvalóan nem az riasztotta el, hogy puszit akartál adni. Az emberek mindenkit puszival köszöntenek. Egyszerűen nem jöttél be neki.
Én személy szerint azt gondolom, ha az első randin nincs rendes csók, abból amúgy sem lesz semmi. Ettől függetlenül én is végig szoktam ülni az első randit akkor is, ha rohadtul nem jön be az illető, mert nem szeretek megbántani senkit sem, bunkóság 2 perc után felállni, nekem sem esne jól.
Ugyan, nem a puszi volt a baj, a lány kőbunkó csak, ennyi.
Engem első randin meg is csókolt párom, és ahogy írták: ennél vannak durvábbak is.
3 hét meg amúgy se sok. Engedd el és keress olyat, aki megérdemel téged és meg is becsül. :)
Húzta a száját, de te erőltetted.
Most már nem mindegy, ha offolt?
Márpedig szerintem egyáltalán nem számít bunkóságnak, ha valaki, aki már tisztában van azzal, hogy nem esélyes neki a másik, megmondja ezt kerek perec, és nem hagyja, hogy erőlködjön az.
Akár legyen az az ötödik perc. Korrektebb azt mondani, hogy bocs, de nem tudok összejönni valakivel, akinek száz lába van, mint eljátszani a nagy udvariast, aztán a végén meg e-mailben vagy chaten betolni, hogy bocsi, csak udvariasságból ültem végig a randit, nem jössz be, hanyagoljuk egymást..., pláne a ghostingolás.
Ha valakiről látod, hogy nem jön be, akkor ne rabold se az idejét, ne hitegesd, ne gombold le a pénzét (meghívás), stb. hanem legyél vele egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!