Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Rendes srác vagy, meg bejösz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes srác vagy, meg bejösz, de maradjunk barátok?

Figyelt kérdés
3* randiztam egy lánnyal, majd rákèrdeztem, hogy lehetne-e több is köztünk, majd jött ez a válasz... Nem az a problèmám, hogy kosarat kaptam, hanem a hogyan.... Inkább mondta volna hogy nem vagyok az esete, ronda a fogam, vagy büdös vagyok, vagy hogy túl korai, túl gyors... Lányok, most komolyan, segítsetek ki, ez a lekoptatás, valójában mit jelent? (fiúk válasza is jöhet, ha van jó ötletük, csak írjátok oda hogy f vagy l, kor nem muszáj)
2022. okt. 31. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Unatkozott épp. Kihasznált és nem volt benne annyi gerinc se, hogy konkrétan tisztázza. Ennyi. Millió ilyen csajjal fogsz még találkozni. Nem a sértettségre kell ilyenkor figyelni, hanem arra, hogy tanulj belőle és ne hagyd magad többé hülyének nézni.
2022. nov. 1. 12:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

egyszer voltam hasonló szituációban.

valahogy így zajlott:

-Amúgy bejössz, de nem gond ha csak barátok maradunk?

-Rendben, maradjunk csak barátok (és megcsókoltam)

Utána persze felhorkant, hogy mit képzelek?? De ha nem barátság extrákkal dologra gondolt, akkor mi a rákért mondja, hogy bejövök neki.

Szerintem offold a csajt, lehetetlen megérteni mit akarnak, ha az ellenkezőjét mondják folyton. :D

2022. nov. 2. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!