Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt bunkó velem a srác?
Családi összejövetelen voltunk születésnapon, 1,5 óra késéssel érkezett egy nagyon jó pasi, akit eddig nem is ismertem, 26 éves a srác de 16 éves sportoló lánnyal jött , azt hittem rokonok, ezért mikor a csaj elment mellőle mosdóba bemutatkoztam a srácnak és megkérdeztem hogy lenne e kedve táncolni? Erre azt válaszolta mindenféle köszönés meg bemutatkozás nélkül, hogy “Szerinted úgy nézek ki, mint akinek van?”
Szerintem eléggé bunkó volt. Bár ilyen Mercedes Gle-vel jött meg nagyon drága ruha volt rajta, minden gazdag ilyen bunkó?
26 évesen mit keres egy 16 éves gimnazistában?
Félreértés ne essék, semmi gond nincs ha mondjuk ez a korkülönbség 26-36 lenne, de ez így számomra beteges. Az egyik még el se kezdte az életét a másik meg már azért benne van bőven.
[lim x->∞ ( x^(1/x)) * lim x->∞ (65^3 / 5x^3) + limx->∞ (10x^3 / (x^3 - 3x^2 + 10x))] korú F
*
lim x->∞ ( x^(1/x)) * lim x->∞ (65x^3 / 5x^3) + lim x->∞ (10x^3 / (x^3 - 3x^2 + 10x))
Nem szabad felróni neki a választ, hiszen hülyének és bunkónak lenni alkotmányos állampolgári jog.
Ő tehát csak élt állampolgári jogával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!