Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes srác vagy, meg bejösz, de maradjunk barátok?
Figyelt kérdés
3* randiztam egy lánnyal, majd rákèrdeztem, hogy lehetne-e több is köztünk, majd jött ez a válasz... Nem az a problèmám, hogy kosarat kaptam, hanem a hogyan.... Inkább mondta volna hogy nem vagyok az esete, ronda a fogam, vagy büdös vagyok, vagy hogy túl korai, túl gyors... Lányok, most komolyan, segítsetek ki, ez a lekoptatás, valójában mit jelent? (fiúk válasza is jöhet, ha van jó ötletük, csak írjátok oda hogy f vagy l, kor nem muszáj)2022. okt. 31. 19:21
1/12 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy maradjatok a mozizásnál, éttermezésnél, italozásnál és furikázhatod is, ha éppen arra van szüksége, de a takaró alatti aktivitáshoz nem vagy megfelelő partner.
2/12 anonim válasza:
Ez a lekoptatás azt jelenti, hogy nem akar tőled semmit. Mi nem érthető ezen? Nem kellesz neki, mint pasi. És ezt nem azért van, mert ronda a fogad mert büdös vagy. Számtalan olyan pasi szaladgál a világban, akinek a külseje teljesen rendben van, egy jó pasinak tartom, de semmit nem mozdít meg bennem, egyszerűen nem vonz, pasiként nem kell. Mi olyan érthetetlen ebben? Neked talán minden nő bejön szexuálisan?
3/12 A kérdező kommentje:
Deakkor mièrt nem lehet ezt mondani? Hogy bocsesz, de nem jösz be? Meg mièrt kell hozzátenni hogy bejövök, de mègsem?
2022. okt. 31. 20:01
4/12 anonim válasza:
Mert tényleg bejössz neki, de valamiben nem vagy megfelelő (ami jó kérdés hogy mi)
5/12 anonim válasza:
Sokan nem fogják egyenesen megmondani az arcodba, hogy nem akarnak téged. Ennek az az oka, hogy a legtöbb ember nem akar felelősséget vállalni semmilyen cselekedetéért, mert kellemetlennek érzik. Valójában sokkal egyszerűbb lenne mindenki élete, ha őszinték lennének a másikkal, mert gyorsabban le lehetne futni ezeket a fölösleges köröket. Mondjuk ha ki tudott használni, akkor számára nem volt feltétlenül fölösleges, csak neked, ha nem tanulsz belőle :)
6/12 A kérdező kommentje:
Annyit tanultam belőlle, hogy ne fussak utána....
2022. okt. 31. 20:47
7/12 anonim válasza:
A lányoknál több szempont van, ami miatt esetleg nem jössz be.
Nem kell vele túl sokat foglalkozni, ez van.
8/12 anonim válasza:
Nem akart megbántani, de nem (vagy mégsem) olyan vagy amilyet elképzelt maga mellé.
9/12 anonim válasza:
A csaj tudta, hogy randizni akarsz vele? Csak mert azt nem tudom elképzelni, hogy minek ment el 3 randira is, ha nem vagy neki szimpi...:/ Ha pedig nem randiként értelmezte a talikat, akkor talán meglepődöttségében mondta azt, amit.
10/12 A kérdező kommentje:
Mind a 3 randi volt, ès nem az az eljösz velem sètálni kèrdès volt, hanem konkrèt kèrdès volt... "van kedved eljönni randira?" a másodiknál a "Van kedves megismètelni a múltkori randit?" kèrdès volt. A 3. Meg "nincs kedved újra találkozni?" kèrdès volt.
2022. nov. 1. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!