Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Rendes srác vagy, meg bejösz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes srác vagy, meg bejösz, de maradjunk barátok?

Figyelt kérdés
3* randiztam egy lánnyal, majd rákèrdeztem, hogy lehetne-e több is köztünk, majd jött ez a válasz... Nem az a problèmám, hogy kosarat kaptam, hanem a hogyan.... Inkább mondta volna hogy nem vagyok az esete, ronda a fogam, vagy büdös vagyok, vagy hogy túl korai, túl gyors... Lányok, most komolyan, segítsetek ki, ez a lekoptatás, valójában mit jelent? (fiúk válasza is jöhet, ha van jó ötletük, csak írjátok oda hogy f vagy l, kor nem muszáj)
2022. okt. 31. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Azt jelenti, hogy maradjatok a mozizásnál, éttermezésnél, italozásnál és furikázhatod is, ha éppen arra van szüksége, de a takaró alatti aktivitáshoz nem vagy megfelelő partner.
2022. okt. 31. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Ez a lekoptatás azt jelenti, hogy nem akar tőled semmit. Mi nem érthető ezen? Nem kellesz neki, mint pasi. És ezt nem azért van, mert ronda a fogad mert büdös vagy. Számtalan olyan pasi szaladgál a világban, akinek a külseje teljesen rendben van, egy jó pasinak tartom, de semmit nem mozdít meg bennem, egyszerűen nem vonz, pasiként nem kell. Mi olyan érthetetlen ebben? Neked talán minden nő bejön szexuálisan?
2022. okt. 31. 19:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Deakkor mièrt nem lehet ezt mondani? Hogy bocsesz, de nem jösz be? Meg mièrt kell hozzátenni hogy bejövök, de mègsem?
2022. okt. 31. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Mert tényleg bejössz neki, de valamiben nem vagy megfelelő (ami jó kérdés hogy mi)
2022. okt. 31. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem fogják egyenesen megmondani az arcodba, hogy nem akarnak téged. Ennek az az oka, hogy a legtöbb ember nem akar felelősséget vállalni semmilyen cselekedetéért, mert kellemetlennek érzik. Valójában sokkal egyszerűbb lenne mindenki élete, ha őszinték lennének a másikkal, mert gyorsabban le lehetne futni ezeket a fölösleges köröket. Mondjuk ha ki tudott használni, akkor számára nem volt feltétlenül fölösleges, csak neked, ha nem tanulsz belőle :)
2022. okt. 31. 20:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Annyit tanultam belőlle, hogy ne fussak utána....
2022. okt. 31. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

A lányoknál több szempont van, ami miatt esetleg nem jössz be.

Nem kell vele túl sokat foglalkozni, ez van.

2022. okt. 31. 23:57
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem akart megbántani, de nem (vagy mégsem) olyan vagy amilyet elképzelt maga mellé.
2022. nov. 1. 00:42
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
A csaj tudta, hogy randizni akarsz vele? Csak mert azt nem tudom elképzelni, hogy minek ment el 3 randira is, ha nem vagy neki szimpi...:/ Ha pedig nem randiként értelmezte a talikat, akkor talán meglepődöttségében mondta azt, amit.
2022. nov. 1. 08:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Mind a 3 randi volt, ès nem az az eljösz velem sètálni kèrdès volt, hanem konkrèt kèrdès volt... "van kedved eljönni randira?" a másodiknál a "Van kedves megismètelni a múltkori randit?" kèrdès volt. A 3. Meg "nincs kedved újra találkozni?" kèrdès volt.
2022. nov. 1. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!