Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha először találkozok egy lánnyal vigyek neki egy szál rózsát?
Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 08:24
12/18 anonim válasza:
Első randira még ne vigyél semmit. Furcsa lenne.
Ha újra találkoztok, akkor viszont már lehet, sőt nagyon is jól fog szerintem esni neki.
13/18 anonim válasza:
A vágott virág egyáltalán nem praktikus, mert a találka végére elhervad. Még a sokadik randira sem jó.
14/18 anonim válasza:
Azt írjátok sokan, hogy ne vigyen. Miért ne vinne? Én örülnék neki, de ne piros legyen.
15/18 De La Cruse válasza:
Én csokit szoktam.
Elsőre nem virágot viszünk csak ha már romantikussá vált a kapcsolat.
16/18 gabesz147 válasza:
Dobozost.
Nem sokat vesztesz, ha nem lesz folytatás, de a csajok többsége örül.
Könnyű vinni.
17/18 gabesz147 válasza:
Dobozos orchidea nem mindig kapható, de írtak előttem kis cserepes valamit, az is jó.
18/18 ZUKO12244 válasza:
Egy jó tanács, megfogadod meg, ha nem, nem. Tégy úgy mintha nem érdekelne, legyél bunkó, ne foglalkozz annyit vele ne dícsérd agyonra, virág nem kell, a lányok többsége a bunkó rosszfiúkat birjak én régóta csajozok, több nő szeretett így belém+ sokat is basztam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!