Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen érzésem?
Van egy csávó aki kb.fél évig tetszett de nem volt semmi köztünk, csak köszönőviszonyban voltunk. Volt egy este ahol "összekeveredtünk" utána beszéltünk 1 napig, és rá 2nap múlva véletlen találkoztunk egy nagyobb társaságba és úgy tett mintha nem is vett volna észre (azon a napon már nem beszéltünk). Igazából nem is érintett mélyen a dolog, hamar túltettem magam rajta. Na de pár hónapra rá felkeresett és azóta már volt egy randink de nem érzem a kémiát, meg valahogy úgy nincs kedvem az egészhez, pedig amugy egy nagyon rendes csávó, egyenlőre szerintem nem is találhatnék jobbat nála, de mégis olyan érzésem van hogy nincs hozzá "kedvem".
17/L vagyok eddig még nem volt párkapcsolatom
Szerintetek az korrekt lenne ha még egy találkozóra elmennék vele és ha ott se jön meg az érzés akkor közlöm vele hogy ennyi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!