Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szakszerűen ismerkedni egy lánnyal? Mik a megfelelő lépések és miket nem szabad kihagyni?
Mindenképpen oda kell menni hozzá.
Nem feltétlenül szükséges, hogy közben telefon is legyen a kezedben.
Aztán, alkalomtól függően először lehet csak nézni, vagy rögtön megszólítani.
Ha sokan vannak, akkor esetleg keress jobb alkalmat.
Ha olyan nincs, akkor kevesebb beszéd, inkább semlegesebb témákról.
Sajnos a konkrét, előkészített kérdések itt ritkán jók.
A lányok azt díjazzák, ha ügyesen alkalmazkodsz a helyzetekhez.
Ha ez nem megy, csak az elején van 3 jó mondatod, az nagyon rosszul sülhet el.
Úgyhogy előbb egyszerű dolgokról érdemes beszélgetni, és közben figyelni, hogy mi érdekli, hogyan lehet folytatni.
Neten nagy hangsúlyt kap a külső, ezért azt kell brmutatnod hogy a lelke is érdekel és nem csak a teste.
Élőben van vagy 100 módszer, mindnek az alapja az önbizalom és a jó kommunikácios képesség.
Láttam olyat aki ment az utcán, egy random csajnak megfogta a kezét és úgy kezdett el beszélgetni vele.
Én pl buszváróban ismerkedtem utoljára, abból lett feleségem.
A fontos dolog hogy a visszautasítást is kezelni kell, nem szabad magadra venni.
És előre betanult szövegeket se szabad kifejleszteni, mert abba könnyen belezavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!