Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gólyatáborban megismertem egy fiút. Hogyan írhatnék rá? (bocsi, egy picit hosszú)
Figyelt kérdés
Nemrég volt gólyatáborunk (én nem vagyok új, csak a régi osztályok is mindig lemennek egy napra), és ott megismertem egy fiút. Egy évvel idősebb nálam, segítőként volt ott. Nem kértem el az instáját, ismerem az egyik legjobb barátját, úgy voltam vele, hogy onnan meg tudom szerezni. Viszont tegnap bekövette az egyik legjobb barátnőmet (szintén a suliból). Bekövettem, ő vissza is követett, de nem tudom hogyan tudnék ráírni. Nem hiszem hogy tudja ki vagyok, talán látott a táborban.
picit attól is félek, hogy a barátnőm jön be neki, és azért követte be.
2022. szept. 20. 18:40
1/6 anonim válasza:
Írj neki valami random dolgot és ha válaszol írd azt hogy jajj bocsi nem neked akartam. Hátha elkezd utána beszelgetni
3/6 A kérdező kommentje:
gimis
ez amúgy nagyon jó ötlet 1-es, köszi
2022. szept. 20. 18:55
4/6 anonim válasza:
Minek kell kiirni hogy hosszú, amikor kb pár sor az egész?
5/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, nekem hosszúnak tűnt.
2022. szept. 20. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!