Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nagyon megbecülöm a lányokat?
Figyelt kérdés
Idáig csak egy barátnőm volt is őt szerettem a legjobban. Mielőtt nem voltam szerelmes nem is tudtam milyen egy lányt szeretni, de azóta az összes lányal úgy bánok mint a legértékesebb kincsel. Megszeretném védeni az összes lányt, mert egyszerűen olyan kedves, aranyos is értékes emberek. Is ránk fiúkra, legalábbis számomra olyan megyugtató hatásúak is olyan jó megbízni bennük. A legjobb megölelni őket, mert olyan jó melegek is puhák. Is megpuszilni őket is olyan csodálatos érzés, mert olyan puha az arcuk. Anyira jó lányokat szeretni.😍😍😍2022. szept. 5. 19:11
3/7 A kérdező kommentje:
Ez csak tini fiúként van így, vagy megmarad bennem?
2022. szept. 5. 20:34
5/7 anonim válasza:
Ezt az érzést valószínűleg csak a hormonok okozzák, és idővel ebben a formában el fog múlni, de maga az, hogy figyelsz a lányokra és normálisan viselkedsz velük (ami nem papucsságot jelent), az megmaradhat.
6/7 anonim válasza:
Egy nagyon kedves, pozitív személyiségnek tűnsz, maradj is ilyen! <3
7/7 anonim válasza:
Nyilván téged nem küldtek el a bús p@csába amikor közelíteni akartál feléjük. Velem egysem volt kedves. Így más a véleményem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!