Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele? Úgy értem hogy ne pofon legyen belőle/soha ne álljon szóba velem. Illetve miket tudnék ezen felül még csinálni? Részletek lent.
Van egy lány akivel lassan egy éve irogatok/beszélgetek és nagyon jóba lettünk ez idő alatt. (Szerelmes vagyok belé) Egy korábbi kérdésben már választ kaptam hogy jobb ezt apránként tettekben tudatni vele, nem csak így megmondani neki. Na most a kérdés az lenne, hogy egy találkozásba ahol kettesben vagyunk,mi férne bele? Úgy értem hogy ne pofon legyen belőle/soha ne álljon szóba velem. Illetve miket tudnék ezen felül még csinálni? További kérdés fent.
Válaszokat előre is köszönöm!
Kézcsókot felejtsd el, de tényleg! :-) Én mondjuk csodákozom, hogy eddig nem alakult ki arcra puszi találkozáskor, ne legyen igazam, de szerintem ez nem jó jel. Vagy nagyon félénkek vagytok mindketten. :-)
Vegyél neki valami apróságot, aminek örülne (csoki, virág, vagy mittudomén, csak van valami személyesebb ötleted ha egy éve ismered), és amikor átadod optimális esetben puszival/öleléssel köszöni meg. Ha nem, akkor kérdezd meg, hogy "adhatok egy puszit/megölelhetlek?" - kicsit béna, de legalább meglátod hogy reagál. Ha ennél félénkebb vagy, akkor amit a 6-os írt jó: pl. játékosan megfogod a kezét (gyűrű, karkötő, tenyérvonalak nézegetése ürügyén). Ha még ennél is félénkebb vagy akkor telón videó/képnézegetés ürügyén egészen közel húzódsz hozzá, hogy összeérjen a vállatok, kezetek.
De ha ennyire akarod őt, akkor erőltesd meg a fantáziád és találd ki te, hogy tudnád megtenni az első lépést, te tudod, miért/hol találkoztok, hogy lehetne ebbe beleilleszteni ilyen közeledést.
Ha bármelyiket nem engedi, elhúzódik, akkor az elég egyértelmű jel, hogy ő nem akar mást tőled, fogadd ezt el.
De miért nem jó az, hogy nyíltan megmondod neki, hogy te többet szeretnél, mint baráti kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!