Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyenek egyes nem értelmisegi családból származó fiatalok?
Ti is tapasztaltatok/láttatok már ilyet?:
Kb 16-17 éves srác, átlagos magasságú, kicsit sportos, a csaj hasonló korú, nála alacsonyabb, kb 120 kiló, szemüveges, nem szép arcú, feszülős ruhában. Már alapvetően fura látvány volt az egész. A megállóban is egymást falták, nagyon feltűnően. A villamoson egymással szemben ültek, és felváltva pofozták és csókolták egymást. Közben a srác olyan bókokkal illette, mint csicska, k#¿va, szøpd le anyádat, stb. (És nem voltak cigányok!)
Komolyan létezik ez a szint? A villamoson mindenki nézte őket, egyszerűen undorító volt az egész.
Enyhén szólva nem tűntek értelmiséginek, de a szakközepesektől is nagyon durva az ilyen. Mi folyhat abban az iskolában, illetve otthon? Milyen példákat láthattak ezek?
Olvass el egy átlag kérdést itt. Még csak reggel volt,de volt itt már buliban kavargató pasizos kislány, meg fesztiválpitsa, szerinted ezeknek mennyivel több az önbecsülésük?
Tudom, hogy a tinikor bizonytalanság,meg újdonság,meg izgalmas, de azért van egy határ.
Felesleges ilyen kamuval itt trollkodnod.
Ehhez a viselkedéshez semmi köze a kilóknak vagy a végzettségnek.
Múltkor egy BMW-s, öltönyös-nyakkendős tenyészhím állt a lámpánál, én a buszra vártam. Egyszer csak látom, hogy könyékig túrja az orrát, majd ette a fikáját olyan természetességgel, hogy csak na.
Szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!