Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire számottevő egy kapcsolatban ha az egyik fél "szegény" családból származik?
Ha a szülei nincsenek úgy eleresztve és ez kissé körülményessé teszi a dolgokat, randikat.
Szerintetek ez mennyire kizáró ok egy kapcsolatban?
Pl. az egyik fél gazdag, a másik szegény. A gazdagabb fél mit gondol ilyenkor?
Mit gondolna? A tini párkapcsolatok témában eltartottak vannak ugyebár,szóval senki sem tehet arról,milyen családba születik.Később kis szerencsével és szorgalommal talán lendíthet az anyagi helyzetén,bár ez mágyárország.
Szerintem a kapcsolatban nem ez a legfontosabb,plusz vonatkoztassunk el a mai 'lányok'tól.Ha tényleg szeretik egymást,kiállnak egymás mellett,ebből nem lehet gond.
Én is ilyesmire gondoltam, annyira nem látok bele ebbe a helyzetbe.
Én itt konkrétan arra, gondoltam, hogy lenézi-e az egyik a másik szülőjét, mert az oké, hogy szeretik egymást, de ez a lenézés mennyire fordul elő.
Szerintem ez nem kéne hogy számítson. Én mindkét helyzetet ismerem, régebben eltartottak a szüleim és elég jómódúak, de már 1-2 éve megromlott a viszonyunk, ezért koleszba kerültem és magamnak kell megkeresnem a költőpénzt, csak a telefonszámlám van kifizetve és annyi. Tényleg behatárolja a lehetőségeimet kicsit ez az új életmód, nem tudok csak úgy kiutazni például a barátnőmhöz Győrbe minden hétvégén mint régebben, de ettől még nem romlott meg a viszonyunk, csak kicsit kevesebbet találkozunk.
Ha nem távolsági kapcsolatról van szó, szerintem még kevesebbet számít. A szeretetet nem lehet megvenni. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!