Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a “belekotes” allatt azt erted, hogy kritizalom amit irsz, akkor olvasd vissza amit irtam. Ket kritika volt:
1) tartalmi = nem igaz amir irsz
2) formai = primitiv vagy es a hatodik orai nyelvtanora szabalyait sem sikerul betartani
Nem tudom miyen szuzesseg kerdesrol beszelsz, lathatolag neked vannak tevkepzeteid. Igy az elmebaj sertes furan cseng a te szasbol.
Onelentmondasos vagy: troll vagyok vagy nem oszinte a kerdes ez ssetben erelmezheto a sertes amit irtam.
Buta vagy.
"Masik, nehez komolyan venni amit irsz, mikor az irasjelek es a szavak koze indokolatlan szokozt raksz."
Ennél jobban már csak az idegesítő, amikor valaki ékezetek nélkül ír:)
Először is, nem egyenlőség van, hanem egyenjogúság. Tehát a férfinak és a nőnek is ugyanannyi joga van, de sosem lesznek egyenlőek, mert míg a férfi szépen felkapja a nehéz gerendákat, és elcipeli akárhova, mert erős, addig a nő ezt lehet, nem szívesen tenné meg.
A másik pedig... Nem lesz túl szép, amit írok, de attól még ez az igazság. A férfi eleinte nem feltétlen komoly kapcsolatban gondolkodik, számára az a fontos, hogy jól érezze magát a randin, és ágyba vigye a nőt, lehetőleg minél hamarabb. Egy átlagos prostituált ára is húsz-harmincezer forint között mozog. Tehát más szavakkal, nőt nagyon is szeretnél, de lehetőleg ingyen, a legkisebb anyagi befektetés nélkül. Már megbocsáss, de ez nem így megy. Egy férfinál egy nőnek azt kell néznie, mi az, amit a férfi hajlandó megtenni érte és nem azt, amit mond. Ha még a kávéját sem akaródzik kifizetni, elég sokat elárul a szándékairól.
Szerintem annyira nem gáz főleg,ha fiatalabbak vagytok (25 alatt). Nekem Pl semmi bajom nem lenne,ha oda mennénk első randira.
De azért érdemes lenne egy másik helyet is keresni,hátha valamiért nem szereti a mekis kaját(nem kell drágának lenni, tényleg sok étterem van ami a meki árszínvonal van )
Egyébként szerintem első randin szokás csak a fiúnak fizetni.
Egyébként maga az illem is úgy van hogy a férfi fizet,de nem muszáj azt a saját pénztárcájából tennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!