Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A Meki gáz randi helszín?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Meki gáz randi helszín?

Figyelt kérdés

2022. júl. 8. 11:46
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
91%
#29 az nem az én érvelése, okos. Valaki más írta, nem tudom, ki, nekem az az első válaszom
2022. júl. 8. 21:13
 32/48 anonim ***** válasza:
92%
#29 fogd már fel hogy nem az a baj, hogy te fizetsz. Hülye vagy? Vagy a többi választ nem fogod fel,
2022. júl. 8. 21:14
 33/48 A kérdező kommentje:

Ebből a válaszból is csak a proli gőg, fedezet nélküli mérhetetlen öntudat és a tudatlanság tükröződik.

1. Az a részedről feltételezés, hogy csóró vagyok. A tény, hogy nem akarok költeni egy randira, nem enged bizonyos következtetést a vagyoni helyzetemre.

2. Nem tudod a koromat. Lehetek akár középiskolai diák, aki nem rendelkezik saját jövedelemmel. Lehet, hogy a korombeli lányok éppen ezért nem anyagias, materialista, ócska nők - mint te.

3. Számtalan történelmi példa van arra, hogy szellemi óriások pl. Nikola Tesla, Robert Burns, Oscar Wilde, William James Sidis, Szinópéi Diogenész vagyon nélkül éltek és haltak meg. Gondolom a te értékrended szerint a slusszkulcs pörgető, pénzes proli vállalkozó vonzóbb választás, mint a fenti felsorolásból bárki.

4. Számtalan nőnek sokadrangú a partnere anyagi helyzete. Az, hogy neked ez kardinális kérdés illeszkedik a fenti elvárásodhoz. Sajnálom - feltéve ha van - a balekot akit ATM-nek használsz.

2022. júl. 8. 21:20
 34/48 anonim ***** válasza:
95%
Mivel a tini kategóriában van a kérdés nem lehetsz több 19-nél, de ha mégis, akkor semmi keresnivalód ebben a kategóriában. Amúgy jelentelek, mert egyértleműen csak egy troll vagy, akinek nincs élete, és egészen biztos vagyok, hogy barátnő sincs a képben, ezeket a dolgokat csak mind kitaláltad, mint a többi provokatív kérdésedet. :)
2022. júl. 8. 21:38
 35/48 A kérdező kommentje:
Ime egy 3/3-as ugynok lelkimukodese. Koholt, alaptalan vadaskodas es jelentgetes. Hazmester mentalitas, ostobasag.
2022. júl. 8. 21:51
 36/48 anonim ***** válasza:
91%
Igen, mert egy troll vagy. Azt hiszed az emberek annyira hülyék, hogy nem veszik észre ? Szinte mindennap kiírod ide a kitalált kérdéseid, aztán veszekedsz azokkal, akik segíteni próbálnak. Segítségre van szükséged, menj el pszichiáterhez !
2022. júl. 8. 22:12
 37/48 A kérdező kommentje:
Mentalhigenes problemaid neked van. Pl. a tevkepzet miszerint szinte naponta hasznalom az oldalt honnan jott? Masik, nehez komolyan venni amit irsz, mikor az irasjelek es a szavak koze indokolatlan szokozt raksz.
2022. júl. 8. 22:18
 38/48 A kérdező kommentje:
A kerdes pedig nem troll szandekkal szuletett. Az ures vadaskodason kivul semmi segitseg nem erkezett a reszedrol.
2022. júl. 8. 22:20
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Persze, persze. Az írásodból meg tudom mondani, hogy te vagy az a troll, aki a szüzesség témában is tett fel kérdést 1-2 hónappal ezelőtt. Akkor is mindenki hülye volt, csak te voltál az okos, mert egy nárcisztikus kis gyökér vagy. Jaj, nem tudsz másba belekötni, hogy már az írásomat kritizálod ? Úgy írok, ahogy nekem tetszik, legalább nem vagyok elemebeteg.
2022. júl. 8. 22:26
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy megválaszoltam a kérdésed már régen, #10 voltam.
2022. júl. 8. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!