Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolaton kívül ( kavarással...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolaton kívül ( kavarással) elveszíteni a szűzességet?

Figyelt kérdés

Nagyon vágyok már az ilyen kalandokra, de visszatart az emberek véleménye, és persze ami fontosabb, visszatart a gondolat, hogy eddig megőriztem és vártam az igazira. Szerintetek éljem ki magam, vagy az eddigi elveim szerint cselekedjek?

19 L

2022. júl. 5. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Mennyi apáca van ebben a topicban, egek...

A te életed, a te tested! Tegyél rá, hogy ki mit gondol! Csináld azt, ami tényleg jól esik; ha várni akarsz, várj, ha kísérletezni, akkor kísérletezz. Az igazi előbb-utóbb úgyis eljön, és ha tényleg ő az igazi, akkor neki tök mindegy lesz, hogy nem voltál előtte senkivel vagy, hogy 1000 pasid volt-e előtte. Nem egy tűzre való, alja dolog az, hogy vannak vágyaid. Nem robot vagy, hanem ember. A nőknek is ugyanolyan szexuális igényeik vannak, mint a férfiaknak. Normális, amit érzel.

2022. júl. 5. 17:09
 12/20 anonim ***** válasza:
63%

Én vártam az igazira és 10 év után mondom, hogy valószínűleg ő az igazi. Meg nem csalnám, de rajta kívül azért legalább 1 emberrel kipróbáltam volna még. Vagy ha mégis szakítunk, úgy kezdeni egy új kapcsolatot, hogy huszonvége/harminc felé még csak egy emberrel volt tapasztalatom, számomra kicsit visszatartó erő.

Én a helyedben csinálnám. Mármint nem idegennel akivel egy buliban találkozol, de mondjuk egy fixebb alkalmival/barátság extrákkallal.

2022. júl. 5. 18:47
 13/20 anonim ***** válasza:
18%
Most őszintén, mivel lesz jobb, hogy 100 pasival dugtál, mintha egyel?
2022. júl. 5. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
13# gondolom ki akarja próbálni a farok méreteket :D
2022. júl. 5. 19:43
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván csak a farokméretek térnek el emberek között. Hogy lehet valaki ennyire elmaradott? :D

2022. júl. 5. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Na, ezért kéne szakértőtől származó szexuális felvilágosítás az iskolákba. Nem terjengene ennyi hülyeség. xD Miért nem lehet felfogni, hogy a nők is épp ugyanannyira szexuálisak, mint a férfiak? Ha egy pasi ki akarja próbálni több nővel is, az miben más, mintha egy lány is szeretne több fiúval élményeket? Sokan úgy csinálnak a válaszadók közül, mintha a szex valami undok kényszer lenne, amit a nők összeszorított foggal elviselnek azért, hogy a szerelem megmaradjon.
2022. júl. 5. 22:07
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
Mert ki mondta neked, hogy az normális ha egy fiú akarja végig dugni a várost? :D
2022. júl. 5. 22:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire buták nem lehettek. Az ásó-kapa-nagyharang az ELSŐ emberrel, és a megb.szni az egész világot között van még jó néhány fokozat.
2022. júl. 5. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem aztán mindegy mit csinálsz, felnőtt ember vagy, de nekem ezután nem kellenél kapcsolatra az is biztos, és nem lennék ám ezzel egyedül.
2022. júl. 6. 01:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azzal menj bele ilyesmibe, akivel megvan legalább a kölcsönös testi vonzalom. Ha nem, sz*r lesz.
2022. júl. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!