Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolaton kívül ( kavarással) elveszíteni a szűzességet?
Nagyon vágyok már az ilyen kalandokra, de visszatart az emberek véleménye, és persze ami fontosabb, visszatart a gondolat, hogy eddig megőriztem és vártam az igazira. Szerintetek éljem ki magam, vagy az eddigi elveim szerint cselekedjek?
19 L
Mennyi apáca van ebben a topicban, egek...
A te életed, a te tested! Tegyél rá, hogy ki mit gondol! Csináld azt, ami tényleg jól esik; ha várni akarsz, várj, ha kísérletezni, akkor kísérletezz. Az igazi előbb-utóbb úgyis eljön, és ha tényleg ő az igazi, akkor neki tök mindegy lesz, hogy nem voltál előtte senkivel vagy, hogy 1000 pasid volt-e előtte. Nem egy tűzre való, alja dolog az, hogy vannak vágyaid. Nem robot vagy, hanem ember. A nőknek is ugyanolyan szexuális igényeik vannak, mint a férfiaknak. Normális, amit érzel.
Én vártam az igazira és 10 év után mondom, hogy valószínűleg ő az igazi. Meg nem csalnám, de rajta kívül azért legalább 1 emberrel kipróbáltam volna még. Vagy ha mégis szakítunk, úgy kezdeni egy új kapcsolatot, hogy huszonvége/harminc felé még csak egy emberrel volt tapasztalatom, számomra kicsit visszatartó erő.
Én a helyedben csinálnám. Mármint nem idegennel akivel egy buliban találkozol, de mondjuk egy fixebb alkalmival/barátság extrákkallal.
Nyilván csak a farokméretek térnek el emberek között. Hogy lehet valaki ennyire elmaradott? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!