Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek fel egy fiúval több testi kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Csomószor megérinti a vállam, vagy végig simítja a kezét a hátamon. Nagyon szeretném rátenni a fejem a vállára vagy, hogy átkaroljon... Nem tudom hogy ezt hogy érjem el úgy, hogy ne legyen kínos.2021. máj. 25. 09:43
1/19 anonim válasza:
Csak nyugodtan.
Fordulj meg ilyenkor, mosolyogj rá, és menj egy kicsit közelebb.
Fogd meg te is a karját, vagy érintsd meg valahol.
2/19 anonim válasza:
Én az ilyenre nyitott vagyok, ha szingli vagyok. Ha ismerős lány így hozzám bújik nem veszem zokon.
Amúgy is nagyon bújós vagyok, én örülnék neki
3/19 anonim válasza:
Ha ennyiszer hozzád ér, szerintem örülne ennek is. Csak nyugodtan, üljetek pl egymás mellé :)
4/19 anonim válasza:
Ha mellette ülsz összeérintheted a lábatokat, vagy egy beszélgetés közben ha "nagyobbat gesztikulálsz" akkor közben megérintheted. Vagy csak simán öleld meg köszönéskor.
5/19 A kérdező kommentje:
De mindig megölelem találkozáskor is, én is szoktam így random megérinteni csak ezen túl nagyon nem jutunk.
2021. máj. 25. 17:10
6/19 anonim válasza:
Ez egyeltalán nem kínos!Amikor leültök valahol,akkor szépen te beleülsz az ölébe szemben vele és mélyen a szemébe mondod hogy nagy szükséged van arra hogy most átöleljen,eközben pedig Te szépen ráhajtod a vállára a fejed...Manapság nem ritka ha a lány nyit egy kicsit,ezzel jelét adva hogy többet szeretnél tőle... Ne érezd kínosnak,sőt sok fiúnak ez tetszik is :) Bátorság,és hajrá,remélem sikerrel jársz!:)
7/19 A kérdező kommentje:
Ennyire nem szeretnék nyomulni, sem a juttára adni, hogy többet akarok. Csak pont egy kicsit fel szeretném kelteni a figyelmét és nekem sok szükségem van rá. :(
2021. máj. 25. 18:52
8/19 anonim válasza:
De miért nem szeretnéd?Csak barátot akarsz vagy szerelmet?Gondolom a szerelmet:Ha ennyire akarod őt és azt hogy mindig melletted legyen és vágysz arra hogy megöleljen,szükséged van az érintésésre,akkor szerintem egyeltalán nem lenne ez gond ha Te lépnék egy kicsit ezzel is felhívod a figyelmét hogy szükséged van rá!Így tudsz segíteni neki /ahogy az előbb írtam 6-os ként/az előrehaladásban hogy ő utána már tudja mit kell tennie... Lehetőségre vagy jelekre vár hogy elinduljon valami...
9/19 A kérdező kommentje:
És milyen jeleket adjak?
2021. máj. 25. 20:06
10/19 anonim válasza:
Ha találkozáskor megöleled, akkor ne engedd el olyan hamar.
És csókold is meg közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!