Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nagyon sok választ láttam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok választ láttam amiben azt volt, hogy kapcsolatok jöttek létre itt gyk-n, hogyan? 16/F

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy tényleg lehet e itt kapcsolatokat kialakítani, nem azért mert annyira magányos lennék csak ha itt is vannak lehetőségek akkor én se bánnám ha egy nővel (ha 16 évest lehet annak nevezni) megismerkednék, aztán hogy utána mi lenne azt már privátba, tudom elsőre klisésnek tűnhet a kérdés XD de gondoltam feldobok ide egy ilyet, szooo ja, 16/F és hetero XD.

2021. márc. 7. 12:26
 1/7 A kérdező kommentje:
csak sikerült végül elírnom benne valamit, nézzétek el
2021. márc. 7. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
a lányok nagy része itt vagy barátkozni akar vagy csúnyák
2021. márc. 7. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem 16 évesen ne itt csajoz:

-Vannak osztálytársnőid, próbálkozz náluk, ha egyik se jön be/nem jössz be nekik akkor érdeklődj náluk hogy tudnak-e valakit akinek jó lennél

-Biztos van olyan haverod akinek van barátnője, érdeklődj a csajnál hogy tudna-e neked való lányt

-ott a fészbuk/insta, szerintem nem gáz ha ismeretlenül ráírsz egy szimpatikus lánynak, max nem ír vissza de legalább nagy az esélye hogy nem egy 50+-os perverz barommal beszélgetsz

-Badoot szerintem már használhatod ennyi idősen, ott is csak unaloműzésnek vannak fent a lányok nagyrésze, beszélgetni biztos tudsz valakivel

2021. márc. 7. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Hali. Írhatsz...
2021. márc. 7. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Hova valósi vagy amúgy?
2021. márc. 7. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
itt nem annyira jellemző ,szerintem sok a visszaélés, és a túlzás is abban amit olvastál itt. A lányok inkább a közösségi portálokon ismerkednek.
2021. márc. 7. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Nekem miért csak majdnem sikerül összejönni!?
2021. márc. 7. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!