Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne par kerdesem a kapcsolatombol feletek, eloszor vagyok most ebben remenytelen. Koszonok eore is minden valaszt. Mit csinaljak?
Na szoval,ami a alenyeg,hogy 15 napja vagyunk egyutt,tudom nem hosszu ido,de nagyon megszerettuk egymast.
Mondtam neki a kapcsolt elejen,hogyha barmi baja van mondja
Tegnap volt baratnojevel es a baratnoje irt ram hogy ot par dolog zavarja.pl.:hogy neha tul nyalas vagyok(az a baj velem hogy nagyon vagyom a szeretetre a multam miatt,es nagyon romanikus tipus is vagyok)
De elobe ez ot nem zavarja hanem csak chatbe(facebookon)
Es az is zavarja,hogy tul sokat akarok vele lenni,azt hiszi hogy massal nem talalkozhat,mikozben mondtam neki,hogy nyugodtan menyjen el veluk csak mondja
Nekem ezeket nem merte elmondani mert felt hogy megbant..
Tudom nem sok ido amit egyutt voltunk de beleszerettem es vele akarok maradni.
Amit tudni kell hogy o 14 eves es en 16.
Koszonok elore is minden valaszt.
Barmilyen kerdesre valaszolok ha az rendes kerdes.
Enis ezen csodalkoztam hogy miert nem nekem mondta el ezt,azt mondta hogy nem akarta hogy eosszul legyek ez miatt..
Ezt hogy fogjam fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!