Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszik a géppel mindenhol nagyon rövidre nyírt haj egy fiún?
Figyelt kérdés
Ilyenre kell levágnom a hajam. Elég hosszú történet, hogy miért. :-D Még tanév elején volt egy ígéretem.
Angolul buzz cutnak hívják, 3 mm.
2022. jún. 16. 12:38
13/20 anonim válasza:
Nem vagyok tini, és nem is az ecsethajért vagyok oda, de a buzz cut nem tetszik. Ez van. Ez nyilvánvalóan nem jelenti azt, hogy valakivel ezért nem jönnék össze, vagy szakítanék, ha ilyet csináltatna. Dehogyis.
De ha az a kérdés (márpedig az volt), hogy mi tetszik, akkor nekem az ún. "medium length" az ideálom, azon belül is szeretem, ha kicsit göndöres, hullámos, amolyan "rendetlen", de nem igénytelen persze.
14/20 anonim válasza:
Alapból nem tetszik, de biztos van, akinek ez áll jól.
15/20 anonim válasza:
A fejformádtól, arcodtól függ, de van akinek iszonyat jól áll.
16/20 anonim válasza:
Mert csak a buzz cut meg az ecsethaj létezik nyílvánvalóan, ezen kívül nincs is más hajstílus... 🙄
17/20 anonim válasza:
Mellesleg nekem nem az ecsethaj tetszik. A gombafrizurát imádom nagyon ^^. Van akinek jól áll mondjuk a buzz cut is. Arctól függ ^^
18/20 anonim válasza:
Nekem nem az esetem... de amúgy ha illik a fejformádhoz, az arcodhoz meg a stílusodhoz, akkor oki
19/20 anonim válasza:
A tinilányok valszeg nincsenek oda érte, de szerintem nem gáz. Sőt kifejezetten szeretem szakállal párosítva.
20/20 anonim válasza:
Nekem a simára borotvált kopasz fej tetszik a legjobban. A 3 mm-es haj számomra olyan, mintha az illető elhanyagolta volna a borotválkozást. 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!