Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10/10-es lánynál lenne esélyem alacsony, pattanásos, vézna fiúként?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 08:19
31/39 anonim válasza:
a személyiségel lehet csajozni...de ahogy látom a tieddel nem biztos
33/39 anonim válasza:
Pontosan.
Neked nincs esélyed. Amint kinyitod a szád, a lányok bottal se mernek majd hozzád nyúlni ;)
Előtte lehet lenne esélyed. De ha megszólalsz, és ilyen stílussal mint itt, rohannánk előled.
34/39 anonim válasza:
Troll kérdés szerintem.
Egy incel akárkivel összejönne, csak vele nem akarnak.
Te válogatsz, tehát szerintem egy troll vagy, és nem incel.
De ki tudja, csak ez jön le a válaszaid alapján.
35/39 anonim válasza:
Én a saját tapasztalataim alapján akartam könyvet írni arról, hogy egy (maradjunk ezen a szinten) 1/10-es srácnak is lehet esélye egy számára 10/10-es csajnál. Sokan kételkedtek benne, nem érdekelte őket a dolog, továbbra is állították, hogy ez hülyeség, annak ellenére, hogy nem kitaláció, hanem az életem. Így a titkot megtartottam, nem akartam azzal fáradni, hogy ilyeneknek adjak ki könyvet, akik már a témát is elutasítják. Manapság az a fiatalság, akit leginkább érint ez a "nem-tudok-csajozni" jelenség, túl sokat gondol magáról. Nem akarja elfogadni azt, amit mások máshogy gondolnak, mert ha ő tudja, hogy az nem úgy van, akkor az nem úgy van. Csak hát rosszul tudják, de mindenki a saját kárán tanul. Az fáj a legjobban.
36/39 anonim válasza:
már a stílusodból lehet tudni, hogy ki vagy! megint itt vagy provokálni?
37/39 anonim válasza:
35-ös, írjál nyugodtan, szerintem sokan vennék.
39/39 anonim válasza:
Ha hiszel ebben az alfa meg csed baromságban akkor nincs esélyed nem csak nála hanem senkinél. Felejtsd el ezt az incel marhaságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!