Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10/10-es lánynál lenne esélyem alacsony, pattanásos, vézna fiúként?
" is fog. A lányok szeretik a magabiztos fiúkat, szeretik ha egy fiú tudja mit akar és nem döntésképtelen mindenben"
hiába vagyok magabiztos ha mellé 54 kg vagyok meg 168 centi. kb mint egy óvodás aki nem kapta meg a reggeli kakaóját.
Nem törölhetik a kérdésit mert szabályt nem sért.
Szerintem is neki ez a szórakozása
"a nőknek is ugyanúgy számít a külső mint a férfiaknak"
Így van. Szóval akkor jöjj össze egy ronda törpével és legyetek boldogok.
" jöjj össze egy ronda törpével "
biztos hogy nem! inkább leszek szűz 50 évesen is de egy ronda törpéhez bottal se nyúlnék
Akkor kezdj el edzeni, ne rinyálj.
Egyébként meg szánalmas a hozzáállásod is. Nem ronda, max neked nem tetszik. Mondjuk ezek szerint te is egy ronda törpe vagy, ezért nem nyúl hozzád senki, még bottal sem.
Kiírsz egy kérdést, de a válaszokra nem vagy kíváncsi. Csak azokra, amelyek téged megerősítenek.
Itt mindenki (!) - és én írom a 30. hozzászólást - arról győzköd, hogy lehet csajod ilyen külsővel is, de te magasról lefosod az egészet és hajtod a magadét...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!