Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10/10-es lánynál lenne esélyem alacsony, pattanásos, vézna fiúként?
én tizenévesen enyhén túlsúlyos full láncos, bakancsos rockerként, sorra szedtem fel a fullos diszkós csajokat? Miért?
- Oda mertem menni.
- Intelligens voltam.
. Viszonylag jó volt a humorom.
A csajok azt érezték, hogy velem biztonságban vannak, figyelek rájuk, szórakoztatom őket és intellektuálisan is kiegyensúlyozott vagyok.
És innentől NEM SZÁMÍTOTT A KINÉZET EGY PERCIG SEM!
A nők többségének valóban a belső értékek adják egy kapcsolat alapját.
Szóval a rövid válasz: IGEN. Lehet esélyed.
"Szóval a rövid válasz: IGEN. Lehet esélyed."
dehogy lehet, a nőknek is ugyanúgy számít a külső mint a férfiaknak. nekem max akkor lehetne fullos csajom ha milliárdos lennék
Megint elökerült a naopi incel kérdés?
Nem unod még mindig ugyanazt kiírogatni?
Kérdező, úgy nézem te nemis igazán vársz erre a kérdésre értelmes választ, mert mindegyikre legyintesz csak, hogy te akkor is túl ronda vagy, neked nem menne. Hát ilyen hozzáállással nem is fog. A lányok szeretik a magabiztos fiúkat, szeretik ha egy fiú tudja mit akar és nem döntésképtelen mindenben. Ellenben tapasztalataim szerint nem szeretik, ha egy fiú súlyos önbizalomhiánnyal küzd, szóval ha ilyen mentalitással állítasz oda egy fullos csajhoz, akkor persze hogy elküld a francba.
Meg mondok egy példát neked. Én jobb napjaimon 10/6 vagy 10/7 vagyok, eléggé vékony és 1-2 évvel ezelőtt még én is küzdöttem pattanásokkal, bár már nagyjaból elmúlóban volt a dolog, de még mindig voltak kisebb fellángolások. Mondjuk legalább magas vagyok (190cm felet), ennyi előnyöm van. Ennek ellenére összeszedtem az osztályomban az egyik legcsinosabb lányt. Nos ő is egyértelműen egy 10/10-es csaj volt, és valahogy mégis összejött velem. Mondjuk fogalmam sincsen mit látott bennem, de látod mégis sikerült a dolog. Pedig rajtam kívül is volt egy csomó "kérője" és amíg együtt voltunk addig is folyamatosan írogattak neki fiúk, valahogyan mégis engem választott közülük. Pedig tudom, hogy nem én voltam a legelőnyösebben kinéző.
Őszintén, szeintem egy csomó lánynál tudod kompenzálni azt, hogy nem vagy egy görög félisten, a személyiségeddel. A lányok imádják ha vicces egy fiú, meg tudja őket nevettetni. Nekem is ez az egy szerencsém, hogy viszonlag jó a humorom és szinte mindig sikerül elsütnüm néhány jó viccet. És látod, máris egyből jobb a helyzet.
Szzóval fel a fejjel, fixen neked is sikerül majd összeszedned egy csinos lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!