Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi csajjal Budapesten randizni? (étterem ötlet)
Sziasztok, kb másfél éve ismerkedek egy amerikai csajjal, hosszú a történet, nem fogom kifejteni, ezért csak a legfontosabb pontokat fogom összefoglalni, hogy legyen fogalmatok, milyen keretek között zajlik az egész.
Én 19 (F) lettem, ö 18 éves.
Mindenesetre eljönne Európába és már meg is vette a jegyet Budapestre, anyukájával már megbeszélte. Júliusban fogunk találkozni, egyedül fogunk lakni egy lakásban (ami az én, vagyis a családom tulajdona), legalább egy hétig, de még nem biztos hogy meddig.
Ö csak angolul tud, annyira én mindenképp tudok, hogy elbeszélgessünk, hanem nem alakult volna eddig a kapcsolatunk. Mindenképp csakis velem tudja elképzelni a jövöjét, hozzám is költözne, a családjában zürzavar van, amúgyis elköltözne otthonról.
Lelkileg már egy jó ideje nagyon közel vagyunk, és a vágyainkról is sokat írogattunk. Azt hiszem most egy kicsit eltértem a lényegröl, de mindegy.
Ö egy jobb módú családból van, inkább a "rendes" kajákat szereti (tehát nem gyorsétteremre gondolok, mint például mekire). És én nem vagyok Budapesti, amúgy föleg azért kérdezem.
A kérdésem az lenne, hogy milyen éttermeket tudnátok nekünk ajánlani?
Elöre is már köszönöm a válaszotokat! :)
#11 már vagy másfél éve tartjuk a kapcsolatot. Persze nem lenne jó ha teljesen vakul mennék bele az egészbe, de azért na, mégis jó így találkozni, kipróbálni, még jobban megismerni egymást és kideríteni hogy mennyire illünk össze, nem?
Meg aki mer, az nyer!
(amint említettem igyekszem nem teljesen elveszíteni a fejem, tudom hogy kell azért az óvatosság is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!