Miért csak Budapesten lehet elintézni külföldről behozott jármű forgalomba helyezését?
Minden hatósági vizsgaállomáson lehet+ az autoklubnál is lehet
ezek az ország minden pontján ottvannak
valamit nagyon benéztél:)
Nem, nem nem így van.
Vagy hát... rámegyek ügyfélkapun és csak 2 talált van... mindkettő Pest de bebizonyítom én nektek!
Az időpontfoglalás folyamata:
- Az ügyfelek 2020. november 16-án 08.00 órától ügyfélkapun keresztül érhetik el a
Műszaki vizsgák időpontfoglaló felületét (KHKIA) a [link] oldalon belépve.
Ezen az oldalon pedig sehol máshol nincs lehetőség csak PESTRE!
Hol intézhetem el?
a megyei illetékességgel eljáró járási hivatal, Pest megyében a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal, Budapest fővárosban Budapest Főváros Kormányhivatalának III. Kerületi Hivatala
Néztem több megyét is.. a megyeszékhelyen és sehol nincs ilyen pont!
KOZLF00015 - Járművek forgalomba helyezéséhez szükséges honosítási eljárás lefolytatása iránti kérelem
Erre nem lehet sehol foglalni semmit, nincs is benne az ügykörbe csak pesten.
Hiába hisztizel. Budapest csak egy lehetőség, ahova bárhonnan viheted.
Ráböksz a megyédre és már tudsz is időpontot foglalni. Illetve ott meg is találod a magyarázatot, hogy neked miért csak Pestmegyei vizsgaállomásokat dobott ki.
Ugyanis csak ennél a kettőnél kizárólag csak ügyfélkapun keresztül időpontot foglalni, máshogy nem.
Viszont a többi vizsgaállomást nem tették fel az ügyfélkapura, ezért azokhoz csak e-mailbe, vagy személyesen lehet időpontot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!