Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi csajjal Budapesten randizni? (étterem ötlet)
Sziasztok, kb másfél éve ismerkedek egy amerikai csajjal, hosszú a történet, nem fogom kifejteni, ezért csak a legfontosabb pontokat fogom összefoglalni, hogy legyen fogalmatok, milyen keretek között zajlik az egész.
Én 19 (F) lettem, ö 18 éves.
Mindenesetre eljönne Európába és már meg is vette a jegyet Budapestre, anyukájával már megbeszélte. Júliusban fogunk találkozni, egyedül fogunk lakni egy lakásban (ami az én, vagyis a családom tulajdona), legalább egy hétig, de még nem biztos hogy meddig.
Ö csak angolul tud, annyira én mindenképp tudok, hogy elbeszélgessünk, hanem nem alakult volna eddig a kapcsolatunk. Mindenképp csakis velem tudja elképzelni a jövöjét, hozzám is költözne, a családjában zürzavar van, amúgyis elköltözne otthonról.
Lelkileg már egy jó ideje nagyon közel vagyunk, és a vágyainkról is sokat írogattunk. Azt hiszem most egy kicsit eltértem a lényegröl, de mindegy.
Ö egy jobb módú családból van, inkább a "rendes" kajákat szereti (tehát nem gyorsétteremre gondolok, mint például mekire). És én nem vagyok Budapesti, amúgy föleg azért kérdezem.
A kérdésem az lenne, hogy milyen éttermeket tudnátok nekünk ajánlani?
Elöre is már köszönöm a válaszotokat! :)
Jézusom, nehogy trófeába vidd!!!!!! :DD
Úristen, ennél retardáltabb javaslatot életemben nem hallottam randira.
A trófea egy szeddmagad zabálda. Gyenge közepes minőségű, végtelen kaja, olcsó tányérból és evőeszközzel, tömegben, ahol két percenként valaki miatt be kell húzni a széket, szülinapja van ezért tapsolnak, csörögnek a villák és eszközök, nyílnak a hatalmas fém kajatárolók. A lehető legrosszabb helyszín randizni. Már egy családi összejövetelre is béna, ha bármi színvonalat szeretnél megugrani.
Amerikából nézve ez lehet, hogy nem gond, de azért mégis, Bp. melyik részén?
Persze. ha randi előtt át akarjátok mászkálni az egész várost, akkor mindegy :)
Szerencsére nem. Családi összejöveteleken volt szerencsém kiélvezni az intézmény nyújtotta kulináris szolgáltatásokat.
"a családjában zürzavar van, amúgyis elköltözne otthonról."
azért csak óvatosan, ilyenkor nemcsak őszinte érzelmek vannak... aztán meg majd sírsz, hogy minden nő szemét.
8# egyetértek.
Nekem is volt egy online ex barátom és csak az eu-ba akart bejutni, hogy jobb élete legyen, plussz eltartsam a lakásomban. 3 évre rá kiismertem teljesen, de időben otthagytam. Most egy másik nőre van cuppanva, aki valamennyivel gazdagabb tőlem. De a régebbi ismerősei is full gazdagok voltak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!