Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felhívott magához holnap suli után akkor az azt jelenit hogy akar valami olyat?
Figyelt kérdés
10.esek vagyunk mindketten, pár hónapja kavarunk, de még csókon kívül nem nagyon volt semmi, viszont azt mondta holnap felmehetnék hozzájuk...2022. máj. 15. 19:40
11/22 anonim válasza:
Szia! Eddig elég érdekes válaszokat kaptál, úgyhogy leírom, hogy én mit gondolok, remélem ez segít.
Szerintem meg van rá az esélye, hogy azt szeretné, de én hiszek abban, hogy nem mindenki ilyen, úgyhogy lehet, hogy csak simán meghívott magukhoz, elvégre egy idő után egymáshoz is át fogtok járkálni, ha jól alakul a kapcsolatotok. Szóval tényleg kétesélyes, ha nem szeretnél még olyasmit csinálni, akkor ajánld fel neki, hogy menjetek fagyizni vagy sétálni megint, és akkor talán a reakciójából láthatod, hogy mi volt az eredeti szándéka.
12/22 anonim válasza:
Mi az hogy hagyjuk? Ennyi infóból a legvalószínűbb válasz, hogy dugni akar. De legalább petting. Persze lehet hogy azért hív fel, hogy kártyázzatok, de annyira nem valószínű.
13/22 anonim válasza:
Szerintem készülj fel arra, hogy szexet akar, hiszen így nem érhet meglepetés. Maximum csak beszélgettek, de legalább felkészült voltál.
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat
ma kiderül :)
2022. máj. 16. 11:58
15/22 anonim válasza:
Részletes beszámolót légyszi;) xD
16/22 anonim válasza:
Kérdező, elmeséled majd, hogy mi volt? #13 voltam
18/22 A kérdező kommentje:
Ha már ilyen finom megkérdezted, nem...
viszont volt más dolog, és teljesen jó volt :D
2022. máj. 17. 16:59
20/22 A kérdező kommentje:
bunkó vagy :)
2022. máj. 17. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!