Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felhívott magához holnap suli után akkor az azt jelenit hogy akar valami olyat?
Figyelt kérdés
10.esek vagyunk mindketten, pár hónapja kavarunk, de még csókon kívül nem nagyon volt semmi, viszont azt mondta holnap felmehetnék hozzájuk...2022. máj. 15. 19:40
3/22 A kérdező kommentje:
nem -.-"
úgy értem hogy beszélgetünk sokat, lent maradunk sétálni, voltunk moziba meg ilyenek, de még nem voltam fent náluk, meg ő se nálunk
2022. máj. 15. 20:22
4/22 anonim válasza:
" még nem voltam fent náluk, meg ő se nálunk"
Maradjon is így! :)
5/22 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. máj. 15. 20:28
7/22 anonim válasza:
Valószínűleg le akar feküdni veled, de csak tipp.
Ha nem szeretnéd akkor utasítsd el, és mond azt hogy menjetek inkább máshova, park, cukrászda, egyéb.
10/22 A kérdező kommentje:
inkább hagyjuk, nem is kérdeztem semmit...
2022. máj. 15. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!